Agenda

Opleiding tot DLM coach

CoachDLM

De opleiding is voor iedereen die andere mensen wil coachen of zichzelf wil verrijken met een grondige kennis van anatomie, fysiologie en voeding, afzonderlijk en in relatie tot elkaar. De opleiding vergt discipline en motivatie. Voorkennis is niet noodzakelijk.

Ook als je al een coach bent, bijvoorbeeld gewichtsconsulent, voedingscoach of schoonheidsspecialist, kun je deze opleiding volgen om je kennis te verbreden.

Wat maakt deze opleiding uniek?

De eerste fase van de opleiding is heel intensief en is gericht op jezelf zodat je eerst zelf ervaart hoe de methode werkt en hoe je lichaam positief verandert. Als DLM coach word je een levend voorbeeld van de kracht van De Levensstijl Methode. Je wordt slank en fit. Je krijgt een uitstekende conditie, een strak lichaam, een mooie gezonde huid en een positieve uitstraling. De bedoeling is dat je dit alles aan het einde van de opleiding hebt bereikt. Naast de theorie die je tijdens de opleiding krijgt, heb je dan een degelijke praktische kennis en ervaring opgedaan waardoor je bij het toepassen van de methode bij je cliënten meer inzicht en ervaring hebt dan alleen maar de theorie.

Doel van de DLM opleiding

Je wordt opgeleid tot gecertificeerd DLM coach. Na het succesvol afronden van de opleiding ben je in staat andere mensen professioneel te begeleiden volgens De Levensstijl Methode. Als afgestudeerde DLM coach kun je adviezen geven op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en omgaan met stress en emoties. Met de opgedane kennis, technieken en vaardigheden ben je in staat de problemen bij je elke cliënt grondig te analyseren, naar de kern van het probleem te gaan en het probleem op de juiste manier aan te pakken. Deze aanpak verschilt per persoon en is afhankelijk van de voorgeschiedenis van de betreffende cliënt. Je kunt dus voor elk cliënt een individueel plan opstellen. Tijdens de opleiding leer je ook hoe je zelfstandig je eigen praktijk kunt starten en promoten. Een stukje marketing en bedrijfskunde is dus ook een onderdeel van de opleiding.

Trainer: Asja Tsachigova

Het grootste gedeelte van de opleiding ben ik jouw trainer. Ik heb een academische achtergrond in anatomie, voedingsleer en psychologie. Daarnaast heb ik jarenlang klinische onderzoeken gedaan in samenwerking met wetenschappers en artsen over de invloed van voeding en stress op de gezondheid en verschillende ziektes. Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring met het begeleiden van andere mensen.

Naast mij zijn er ook een aantal andere trainers waar je een les van krijgt in onderdelen die deze gespecialiseerde trainers beter beheersen dan ik. Denk bijvoorbeeld aan een training over de juiste ademhaling. Je ademhaling is heel belangrijk voor alle aspecten van je gezondheid. Over dat onderwerp krijg je een les van een docent die bijna 30 jaar lessen geeft in zowel Nederland als het buitenland.

Certificaat

Als je een voldoende voor je examen hebt gehaald en minimaal 90% aanwezig bent geweest, ontvang je het certificaat DLM coach.

Praktische informatie

De opleiding DLM coach bestaat uit 10 lesdagen: 2 blokken van 2 aaneengesloten lesdagen en 11 losse lesdagen.

Duur opleiding: 6 maanden
Aantal cursisten: maximaal 8

Locatie, startdatum en eindexamen

De locatie en startdatum zijn nog niet bekend. Voor 2015 en 2016 staat geen opleiding gepland.  

Afstudeerfeest

Na je eindexamen sluiten we de opleiding met een afstudeerfeest. Samen genieten en behaalde doelen vieren kan niet ontbreken en past perfect bij De Levensstijl Methode. Het afstudeerfeest begint met een diploma-uitreiking. Uiteraard zijn dan je familieleden en beste vrienden van harte welkom om samen met jou van de mooie avond te genieten.

Kosten opleiding

De kosten voor de opleiding zijn nog niet vastgesteld. 

De bovengenoemde kosten zijn inclusief koffie, thee, lunch, studiemateriaal, alle activiteiten buiten de deur, examenkosten en afstudeerfeest, en exclusief de eenmalige inschrijfkosten van € 75,- en eventuele herexamenkosten van € 49,- per onderdeel.

Studiegeld terugverdienen en extra inkomstenbron opbouwen

Vanaf de aanvang van de opleiding word je desgewenst authorised reseller van De Levensstijl boeken. Deze kun je dan inkopen tegen dezelfde voorwaarden als de boekhandel. Hiermee kun je je eigen inkomstenbron opbouwen en snel je studiegeld terugverdienen.

Aan het einde van de opleiding krijg je een pakket aangeboden waarmee je onder bepaalde condities onder andere je eigen DLM seminars kunt organiseren. Nadere informatie wordt gegeven tijdens het intakegesprek.

Literatuurlijst

Het is noodzakelijk dat je het boek De Levensstijl Methode goed bestudeert. Dat kan in de loop van de opleiding of vooraf. Het boek kun je zowel via deze website als via je boekhandel of bol.com bestellen.

 

PLANNING

25
Okt
2018

25-10-2018

Locatie nog niet bekend
duur: 6 maanden
maximaal 8 cursisten
Niet gepland in 2017


AANMELDEN

Na je vrijblijvende inschrijving wordt een afspraak gemaakt voor de verdere toelichting en screening. Tijdens de afspraak kun je beslissen of je je definitief wil inschrijven. Na je definitieve inschrijving en betaling van de inschrijfkosten ontvang je het lesrooster.

Al het noodzakelijke studiemateriaal ontvang je op de eerste les.
Je kunt je inschrijven via het onderstaande formulier. Vul het formulier svp volledig in.