Health & Body Challenge | 12 weken-abonnement

Bereik je doelen in 12 weken!

Health & Body Challenge

In 12 weken een volledige metamorfose ondergaan, zowel van binnen als van buiten. Doe je mee? 

JE VOELT JE CONSTANT MOE EN HEBT GEBREK AAN ENERGIE.
JE KLACHTENLIJST GROEIT MET DE DAG. JE GEWICHT NEEMT
STEEDS TOE EN AFVALLEN WORDT MOEILIJKER. HERKEN JE DIT?

Energie voelen in je lichaam, je licht voelen alsof je
vleugels hebt die je dragen, is de sleutel tot
het leven van je dromen. 
Met Health & Body Challenge 
ondergaat je lichaam in 12 weken een 
volledige
metamorfose, zowel van binnen als van buiten.

Het doel van dit online programma:

*** Je gezond en vitaal voelen ***
*** Bruisen van energie ***
*** Afvallen en je ideale gewicht bereiken ***
*** Een mooi figuur en strakke buik creëren ***
*** Er jong en stralend uitzien ***

 


Is dat niet wat je graag wilt en waar je van droomt? Misschien heb je van alles geprobeerd zonder resultaat en ben je teleurgesteld, maar met dit programma ga je zeker resultaten bereiken. Als je tot de finish komt, kun je alleen winnen. Het enige wat
je kunt verliezen zijn de overtollige kilo’s en klachten.

 

Health & Body Challenge

In 12 weken een volledige metamorfose ondergaan, zowel van binnen als van buiten. Doe je mee?

Wat biedt dit programma jou?

 • Ondersteuning in de besloten Facebook Groep! 
  Tijdens het volgen van de Health & Body Challenge heb je gedurende 12 weken de toegang tot onze besloten FB groep waar je dagelijks een ondersteuning krijgt die je nodig hebt om je doelen te bereiken, al je vragen kan stellen en een extra motivatie krijgt van andere deelnemers aan het programma.    
 • Compleet
  Dit programma is compleet en biedt jou alle informatie, tips, hulpmiddelen en handvatten die je asja uitgesneden
  nodig hebt om je doelen te 
  bereiken. 
 • Dynamisch
  Het programma is dynamisch. Geen statische weekmenu's. Je kunt je dagprogramma's zelf foutloos aanpassen en dus altijd je eigen smaak volgen!
 • Gebalanceerd 
  Het programma is nauwkeurig samengesteld met de juiste dagelijkse verhouding van eiwitten, koolhydraten en vetten. Je komt niets tekort, maar krijgt ook niet te veel van onnodige voedingsstoffen binnen. 
 • Gevarieerd
  Alles wat gezond is, komt gevarieerd aan bod. Je leert nieuwe smaken en ontdekt super lekkere en tegelijk gezonde recepten.  
 • Ideale combinaties
  Ontbijt, lunch, diner en alle recepten zijn volgens de ideale combinaties samengesteld. Daardoor verlopen de vertering van het voedsel en de uitscheiding van de afvalstoffen optimaal.   
 • Boordevol recepten
  Je hebt toegang tot meer dan 100 gezondste en lekkerste recepten. Er worden wekelijks nieuwe exclusieve recepten toegevoegd. Je kunt zelfs je wensen doorgeven als je je favoriete recept mist. Dan wordt je favoriete recept omgetoverd in een gezonde versie en toegevoegd. 
 • Vegetarisch of algemeen
  Na de aanmelding kun je kiezen tussen het algemene en vegetarische programma.  
 • Volledig programma met voeding, beweging en ontspanning
  Alle drie de pijlers van De Levensstijl Methode – voeding, beweging en ontspanning – zijn geïntegreerd in dit programma.
 • Boodschappen
  Binnen het programma kun je eenvoudig boodschappenlijstjes genereren. Je doet normale boodschappen in de vorm van gezonde en betaalbare voeding en je haalt ze uit je vertrouwde supermarkt.
 • Samen met je gezin
  Je hele gezin kan mee eten. 
 • Toegang tot een forum
  Je doet het niet alleen. Binnen dit programma heb je de toegang tot een forum waar je je ervaringen met andere deelnemers kan delen als je dat wenst.
 • Ondersteuning
  Persoonlijk contact ter ondersteuning als je ergens vast komt te zitten.
 • Minimale investering.
 • Gegarandeerd resultaat!

Wat is uniek aan dit programma?

 • Met dit programma activeer je het zelfherstellende vermogen en het reinigingsmechanisme van je lichaam.
 • Als je het programma nauwkeurig volgt, verbetert het de werking van onder andere je darmen, je lever, je nieren, je spijsvertering, je stofwisseling, je hormoonstelsel en je immuunsysteem. 
 • Het verschil voel je de eerste week al. Je klachten beginnen snel te verminderen.
 • Je verliest moeiteloos overtollig vet op de juiste plekken. 
 • Je huid wordt steeds strakker. 
 • Je krijgt een enorme energieboost.
 • Je lichaam ondergaat in 12 weken een volledige metamorfose, zowel van binnen als van buiten. Het enige wat je moet doen, het programma nauwkeurig volgen.

Lees wat deze toppers hebben bereikt met dit programma:

In 9 weken 10 kilo en van mijn medicijnen tegen hoge bloeddruk af!

In 9 weken 14 kilo eraf en veel minder last van pijnlijke gewrichten

Transformatie van Sylvia

Heel belangrijk!

Dit programma biedt je alles wat je nodig hebt om je doelen zelfstandig te bereiken, maar jij bent degene die dat moet toepassen en uitvoeren. Verwacht dus geen wonderen. Zonder jouw inzet kun je geen resultaten verwachten. 

Health & Body Challenge

In 12 weken een volledige metamorfose ondergaan, zowel van binnen als van buiten. Doe je mee? 

Wat ga je ervaren?

Het eerste wat je gaat voelen en ervaren met dit programma, is dat je je snel energieker gaat voelen. De werking van je spijsvertering en stofwisseling gaat vooruit, je stoelgang wordt beter en de ongemakken die je misschien nu na het eten voelt zoals opgeblazen buik, buikpijn en oprispingen, verdwijnen snel. Op een gegeven moment, wanneer je spijsvertering en stofwisseling optimaal werken en je stoelgang helemaal genormaliseerd is, wordt het zelfherstellende vermogen van je lichaam geactiveerd. Je lichaam begint dan ook andere inwendige verstoringen zelf op te ruimen.

Zodra de vermoeidheid is verdreven en je je fit en energiek voelt, begin je te ervaren dat je leven anders wordt. Energie voelen in je lichaam, je licht voelen alsof je vleugels hebt die je dragen, is de sleutel tot het leven van je dromen. Dan ben je de baas over je lichaam en kunnen emoties en stress jou geen schade berokkenen.

Het enige wat je kunt verliezen zijn de overtollige kilo’s

De resultaten ga je snel aan je energieniveau en kleding merken. Je energiepeil gaat omhoog en je kledingmaat omlaag. Ook je huid gaat stralen en de complimenten uit je omgeving zijn onvermijdelijk. Ik ben ervan overtuigd dat dit programma jou net zo veel gezondheid, sterk immuunsysteem, energie en blijdschap gaat brengen als ze mij brengt. Als je tot de finish komt, kun je alleen winnen. Het enige wat je kunt verliezen zijn de overtollige kilo’s en gezondheidsklachten.

Met dit online programma kom je stap voor stap dichter bij je doel. De belangrijkste stap die je met dit programma gaat maken, is het doorbreken van je oude gewoontes. Je wordt als het ware uit je luie stoel meegesleurd naar een actief en bruisend leven.

Maak je eigen keuzes, jij bepaalt wat je eet en wat je doet

Het meest unieke aan dit programma is dat je je dag- en weekprogramma's zelfstandig en foutloos kan aanpassen. Je hoeft dus niet iets te eten wat je niet lekker vindt. Het programma is zo opgebouwd dat je geen fouten kan maken. Daarnaast vind je binnen het programma antwoorden op al je vragen en veel tips om je doel sneller te bereiken. Binnen het programma worden alle vraagstukken die voor het bereiken van je doel van belang zijn, uitgebreid behandeld. Het programma wordt continu bijgewerkt, vragen van deelnemers zie je dus als antwoorden weer terug in het programma. Daarnaast ontvang je wekelijks veel informatie en uitleg via de mail.

Alle activiteiten binnen het programma zullen je lichaam een enorme energieboost geven. Als je het programma nauwkeurig volgt, zonder iets over te slaan, ondergaat jouw lichaam een volledige metamorfose, zowel van binnen als van buiten.

12 weken lang toegang

Je hebt 12 weken lang toegang tot dit online programma. Hoe snel je resultaten bereikt, is afhankelijk van jezelf, van je doorzettingsvermogen, je wilskracht, je discipline en je huidige gezondheidsconditie. Maar als je alles goed doet, is het onmogelijk dat je geen resultaten bereikt.

Een investering in jezelf of een cadeau voor een ander

De kosten voor dit programma zijn de minimale investering in jezelf. Als je dat jezelf gunt, geniet je binnenkort van de fantastische resultaten die je gaat bereiken! 

Als je alles wat dit online programma biedt, je vriendin of vriend, je moeder of vader, je zus of broer of iemand anders gunt, kun je dit programma cadeau geven voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Stuur ons een mail naar info@delevensstijl.nl als je een cadeaubon voor dit online programma wil bestellen.

Meld je aan en start wanneer je wilt

Belangrijk om te weten: Het programma start altijd op maandag. Je kunt je iedere dag aanmelden en starten wanneer je wilt. Maar zodra je na het inloggen en na het lezen van alle aandachtspunten op de startknop klikt, dan begint pas de telling. Dus na het aanmelden kun je zelf beslissen welke dag je wilt starten. Alle dagen voor maandag krijg je er als bonus gratis bij. Dus als je bijvoorbeeld dinsdag op de startknop drukt heb je 5 volle dagen tot de eerstvolgende maandag er gratis bij. Je kunt die dagen gebruiken om het omgaan met het programma onder de knie te krijgen, zodat je maandag goed voorbereid en als een speer van start kan gaan.

Na het afronden van het programma heb je de mogelijkheid om een evaluatiegesprek aan te vragen. In de laatste week van het programma ontvang je hier een bericht en meer informatie over.

Meld je nu aan. Investeer in jezelf en betaal slechts 125 euro! Om je doelen te bereiken, betaal je dus slechts iets meer dan € 10,- per week (nog geen € 1,50 per dag). Is je lichaam dat niet waard?

Belangrijk!!!

Als je je aanmeldt en je betaling fout gaat, ontvang je een e-mail waarin al je gegevens staan en de uitleg hoe je je aanmelding alsnog in orde kan maken. Het kan zijn dat deze e-mail in je spambox terechtkomt. Controleer dat. Als je er niet uitkomt, stuur dan een e-mail naar info@delevensstijl.nl en vermeld je telefoonnummer. We nemen dan dezelfde dag nog contact met je op.

Nu € 125,- voor 12 weken 

Health & Body Challenge

In 12 weken een volledige metamorfose ondergaan, zowel van binnen als van buiten. Doe je mee?