BLOG

De winnaar van de actie ‘De lunch met Asja’

Aspergesoep

 

Al het tweede jaar houden we een jaarlijkse actie ‘De lunch met Asja’. De winnaar van de actie wordt gekozen uit alle mensen die De Levensstijl Methode volgen en hun verhaal in de loop van het jaar hebben ingestuurd. De winnaar gaat samen met Asja lunchen bij een leuk restaurant en kan tijdens de lunch alle vragen persoonlijk aan Asja stellen. Lunch en consult dus tegelijk, uiteraard word je door Asja getrakteerd. We hebben besloten om dit jaar onze jaarlijkse actie eerder af te sluiten omdat we de winnaar van de actie ‘De lunch met Asja’ als kerstcadeau willen geven. De datum wordt samen met de winnaar bepaald.

En…dan nu wordt de winnaar bekendgemaakt! De winnaar is…Carla Gerth. Carla, van harte gefeliciteerd met je prijs en veel plezier met de lunch! We zijn trots op je en ook op alle andere mensen die weliswaar (nog) niet hebben gewonnen maar de moeite hebben genomen om hun verhaal in te sturen. Let op, iedereen die haar of zijn verhaal over de ervaringen met De Levensstijl Methode heeft ingestuurd, krijgt het komende jaar nog steeds de kans om te winnen.

Wil jij ook ‘De lunch met Asja’ winnen? Stuur je verhaal over je ervaringen met De Levensstijl Methode in via de website www.delevensstijl.nl. Wie weet, ben jij de volgende keer de winnaar.

 

ANDERE BLOGS:

Citroenen
12
feb
2015

Wat maakt citroenen en citroenwater zo gezond?

Lees meer »
mindset2
16
sep
2014

De rol van je mindset op weg naar je doel

Lees meer »
Uit eten
29
aug
2015

Uit eten gaan zonder stress

Lees meer »