Boeken

Als je De Levensstijl Methode nog niet kent, is het aan te raden eerst het boek De Levensstijl Methode te lezen om te begrijpen hoe de methode werkt en wat voeding met je lichaam doet. Als je de methode direct wilt toepassen voor een snel en optimaal resultaat, terwijl je je nog aan het verdiepen bent in de methode, kun je naast het bovengenoemde boek het boek Het 12 Weken Programma gebruiken. Daarmee kun je direct aan de slag zonder voorbereiding. Alle andere boeken zijn een belangrijke aanvulling op de bovengenoemde boeken en helpen je om de methode optimaal toe te passen voor het beste resultaat. Heel veel succes en plezier met De Levensstijl Methode!

2D ASJA cover + sticker zwart

Het Dreambody Plan

Publicatie datum:
9 januari 2018

Aantal pagina's:
224

Prijs:
€20,99

Er goed uitzien begint van binnen!
Het Dreambody Plan helpt je te ontdekken wat je wilt veranderen aan je lichaam, daarop te focussen en dat als motivatie te gebruiken om in korte tijd fantastische resultaten te bereiken!
delevensstijlmethode

De Levensstijl Methode

Publicatie datum:
april 2012

Aantal pagina's:
230

Prijs:
€24,95

Hierbij vormen de juiste voedselcombinaties de sleutel. In De Levensstijl Methode leer je hoe je die combinaties moet maken en waarom ze zo belangrijk zijn voor de werking van je lichaam.
12weken

Het 12 weken programma

Publicatie datum:
juli 2012

Aantal pagina's:
200

Prijs:
€19,95

Het 12 Weken Programma is een praktisch vervolg op De Levensstijl Methode. Je zult ervaren dat je nog steeds lekker kunt blijven eten en zonder stress uit eten kunt gaan.
gezonde taarten cover

Gezonde taarten

Publicatie datum:
december 2013

Aantal pagina's:
152

Prijs:
€20,95

Na het eten van zulke taarten, gebakjes, cakes en koekjes krijg je geen dip zoals dat wel het geval is na het eten van gerechten die boordevol geraffineerde suikers, zuivel en witte bloem zitten.
slankenfit cover

Slank & Fit! Het kookboek

Publicatie datum:
juni 2011

Aantal pagina's:
280

Prijs:
€19,95

Gezond eten, afvallen en toch echt genieten: met dit unieke kookboek is het mogelijk. De juiste samenstelling van de recepten bevordert de spijsvertering en stimuleert de stofwisseling.
slank fit succesformule cover

Slank en Fit! De succesformule

Publicatie datum:
december 2010

Aantal pagina's:
78

Prijs:
€14,95

In tegenstelling tot diëten waarbij je calorieën moet tellen en kleine porties mag eten, kun je bij deze methode lekker blijven eten in normale hoeveelheden en toch afvallen.