Persoonlijke coaching

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies, dan kun je een Kickstart consult aanvragen. Tijdens het consult analyseer ik eerst al jouw gezondheidsklachten van kinds af aan en jouw huidige eetpatroon en levensstijl om je vervolgens een duidelijk beeld te geven waar je klachten vandaan komen en hoe ze zijn ontstaan. We gaan ook je persoonlijke doelen en de individuele aanpak bespreken zodat je een goede start kunt maken.

Als je behoefte hebt aan een intensieve persoonlijke coaching gedurende 1 jaar omdat je te veel klachten hebt en/of veel moet afvallen, dan is dat ook mogelijk. We gaan samen alles uit de kast halen om je te helpen je doelen te bereiken. Met jouw volledige inzet en de juiste motivatie is het resultaat gegarandeerd!

Schermafbeelding 2018 02 15 om 10.12.16

 

Reacties

 • Asja Tsachigova schreef op 23 april 2020:

  Maroesja, dat is helemaal oké. xx

 • alie bij de vaate schreef op 25 juni 2018:

  Goedemiddag, ik lees in het programma over chiazaad… heb zelf altijd meegekregen dat dit sterk bloedverdunnend kan werken. Is dit niet gevaarlijk?
  Groet Alie

  • Asja Tsachigova schreef op 4 juli 2018:

   Dag Alie, natuurlijke voedingsmiddelen zoals chiazaad die licht bloedverdunnend zijn, werken op een andere manier dan bloedverdunnende medicijnen. Als je chiazaad matig gebruikt is het niet gevaarlijk. Groet, Asja

   • Maroesja Broeke schreef op 7 april 2020:

    Ik eet tegenwoordig wel 4 x per week chia pudding. Hier zit 35 gram chiazaad in is dat oké?

    Xx Maroesja

Plaats een reactie