Wat is de levensstijl methode

  • De wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode is gericht op het herstellen van de spijsvertering en stofwisseling. Ze pakt de oorzaak aan van gezondheidsklachten en overgewicht. 
  • De methode is uniek, omdat zij alle processen in het lichaam tegelijk verbetert, zowel het functioneren van al je organen op celniveau als het bereiken en stabiliseren van je ideale gewicht.
  • Het meest unieke is, dat de elasticiteit van je huid bij het verliezen van je gewicht niet achteruitgaat. De overtollige huid trekt vanzelf in, dus gaat niet hangen, ook als je veel gewicht verliest!
  • Als je vegetariër of veganist bent, kun je je voedingswijze combineren met De Levensstijl Methode om nog betere resultaten te bereiken.

perfect

Je voelt je constant moe en hebt gebrek aan energie. Je klachtenlijst groeit met de dag. Je gewicht neemt steeds toe en afvallen wordt moeilijker. Herken je dit? En wil je dat eindelijk doorbreken?

Energie voelen in je lichaam, je licht voelen alsof je vleugels hebt die je dragen, is de sleutel tot het leven van je dromen. Met Het Dreambody Plan waarin De Levensstijl Methode praktisch geïntegreerd is, ondergaat je lichaam in 12 weken een volledige metamorfose, zowel van binnen als van buiten.  

HetDreambodyPlan


Lees meer over Het Dreambody Plan en meld je aan

De drie-eenheid voeding, beweging en ontspanning vormen de basis van De Levensstijl Methode. Wanneer je deze drie elementen in goede harmonie en op de juiste manier gebruikt, bereik je het hoogste niveau van je gezondheid en je ideale gewicht zonder jojo effect.

Voeding

VoedingNaast de kwaliteit en voedingswaarde van de producten die je kiest, zijn de samenstelling van je maaltijden en de volgorde bij het eten erg belangrijk. Dat optimaliseert je spijsvertering en stofwisseling en verbetert de werking van je darmen. De voedingswaarde van het voedsel dat je eet, wordt dan optimaal benut. De juiste combinaties activeren het zelfherstellende vermogen en het reinigingsmechanisme van je lichaam. 

Beweging

Asja bewegingAlle vormen van beweging verbeteren je stofwisseling. Daardoor worden de voedingsstoffen beter opgenomen door het lichaam tot op celniveau en de afvalstoffen worden beter afgevoerd en geëlimineerd uit je lichaam. Maar alleen in combinatie met gezonde voeding heeft beweging een zeer positieve invloed op je gezondheid en gewicht. 

Ontspanning

Massage

Zonder actieve enzymen in de spijsvertering kan ons voedsel niet worden afgebroken. Stress belemmert de uitscheiding van deze enzymen. Ontspanning zorgt ervoor dat de aanmaak van spijsverteringssappen met actieve enzymen, om het voedsel volledig af te breken, goed verloopt en zorgt ervoor dat de afvalstoffen makkelijker worden geëlimineerd uit het lichaam.

Lichamelijke klachten, pijn in je lichaam, zware vermoeidheid en overgewicht met de bijbehorende klachten kunnen de vreugde en het plezier in je leven ontnemen. Gezondheid is onbetaalbaar en is het grootste geschenk in het leven, vooral in deze tijd wanneer veel mensen geveld worden door ziektes, zelfs al op jonge leeftijd.
Met De Levensstijl Methode kan iedereen zijn of haar ideale gewicht bereiken en zijn of haar gezondheid op topniveau brengen en tot op hoge leeftijd behouden. Je hebt geen reden om ziek te zijn of overgewicht te hebben.

  • Onafhankelijk van hoe oud je bent, hoe je je nu voelt en hoe je leven er nu uitziet, neem vandaag nog de beslissing om gezond te zijn en je doelen te bereiken! Verander je levensstijl en ontdek de nieuwe bron van energie. Integreer De Levensstijl Methode in je dagelijkse leven met het unieke online programma van Asja de Het Dreambody Plan. Lees meer en meld je aan.

Over Asja

Asja TsachigovaAsja is fysioloog, voedingsdeskundige en gezondheidscoach. Sinds 1996 heeft zij talloze mensen met gewichts- en gezondheidsproblemen succesvol begeleid. Al duizenden mensen hebben hun doelen bereikt met De Levensstijl Methode van Asja. Haar werk is haar grootste passie en die passie is ontstaan door een bijzondere gebeurtenis in haar leven. Toen zij in 1995 door de artsen was opgegeven en door middel van gezonde voeding en gezonde levensstijl was hersteld, wist ze meteen wat het doel van haar leven was. Zij wilde graag haar kennis en ervaring delen en daarmee andere mensen helpen hun gezondheid te verbeteren.

Direct na haar herstel begon zij aan de universitaire medische studie Ziektepreventie, Fysiologie en Voedingsleer, aangevuld met een vak Psychologie. Omdat zij voor de duale opleiding koos, kon zij haar studie combineren met werk. Samen met een aantal wetenschappers en artsen heeft ze een kliniek opgezet. Daar kreeg ze een bijzondere kans om leiding te geven aan talloze onderzoeken om erachter te komen welke invloed voeding, stress en levensstijl op ons lichaam hebben bij verschillende gezondheids-, huid- en gewichtsproblemen. De ervaringen die zij in de kliniek heeft opgedaan zijn heel waardevol geweest en hebben geleid tot de ontwikkeling van haar methode die zij De Levensstijl Methode heeft genoemd.     

Meer lezen over De Levensstijl Methode?

Voor meer informatie over De Levensstijl Methode, lees ook:

Vraag en antwoord
Succesverhalen van anderen
Mijn blog
Recepten volgens De Levensstijl Methode
Het Dreambody Plan, online programma
Kickstart consult
Persoonlijke coaching voor 1 jaar
Of lees mijn boeken