Online programma's

Verbeter je gezondheid, verminder je klachten, verjong je lichaam zowel van binnen als van buiten, krijg meer energie en vitaliteit, versterk jezelf mentaal en val af met Asya!

Elke droom begint met een eerste stap. Onderneem vandaag nog actie. Zet die eerste veelbelovende stap en creëer de beste versie van jezelf!

Kies het online programma dat bij je doelen past. Dit zal de eerste stap zijn op weg naar je doel.

Health & Body Challenge

12 Weken online programma

€ 125,00

Bereik je doelen in 12 weken!

Je gezond en vitaal voelen, bruisen van energie, voorgoed afrekenen met overtollige kilo’s, een mooi figuur en strakke buik creëren en er jong en stralend uitzien. Is dat niet wat je graag wilt en waar je van droomt? Misschien heb je van alles geprobeerd zonder resultaat en ben je teleurgesteld, maar met dit programma ga je zeker resultaten bereiken. Het programma is compleet en biedt je alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken!

Health & Body Challenge

Jaarabonnement

€ 375,00

1 jaar lang toegang!

Als je de Health & Body Challenge van 12 weken of 1 jaar hebt gedaan en je behaalde resultaten wil behouden of nog meer doelen wil bereiken, kun je doorgaan met dit jaarabonnement. Je kunt ook meteen voor een jaarabonnement kiezen. Dan heb je een jaar lang toegang tot de Health & Body Challenge online programma. Dus meer tijd om je doelen te bereiken en een volledige metamorfose te ondergaan, zowel van binnen als van buiten.