BLOG

Deze maand verschijnt mijn nieuwe boek Gezonde taarten!

Cover PR3

 

Het is zover en ik kan niet wachten om dit nieuws met jullie te delen. Binnenkort verschijnt mijn nieuwe boek Gezonde taarten! De enorme passie die ik in mijn jeugd voor bakken had, heb ik opnieuw in mijzelf ontdekt, maar nu om alleen met gezonde ingrediënten te bakken.

Voor het eerst is bij mijn boek een coauteur betrokken. Timothea Berghyus redigeerde altijd mijn boeken en sinds kort schrijft zij samen met mij ook recepten voor op mijn website. Ik zag veel inspiratie in haar recepten en vroeg haar om een coauteur te worden van mijn nieuwe boek. Timothea heeft haar heerlijke favoriete recepten bijgedragen.

Dit nieuwe boek zit boordevol gezonde recepten voor taarten, cakes, gebakjes en koekjes, zowel zoete als hartige. Het unieke aan dit boek is dat alle recepten 100% zonder geraffineerde suikers, zonder melk en zonder bloem zijn gemaakt!
Bovendien is het boek ook geschikt voor mensen die glutenvrij of lactosevrij moeten of willen eten, want bij de meeste recepten bieden wij de mogelijkheid om ze glutenvrij en/of lactosevrij te maken. Bij ieder recept staat aangegeven of het al lactose- en/of glutenvrij is en zo nee, hoe je dat kunt bewerkstelligen.

Het boek is vanaf 2 december leverbaar, maar vanaf volgende week is het boek in de voorverkoop via deze website te bestellen. Als je voor 2 december bestelt, krijg je het boek als eerste thuisgestuurd zodra het leverbaar is.

Als je het boek iemand cadeau wil geven terwijl het boek nog niet leverbaar is, dan kun je een cadeaubon met een unieke code bestellen. Want je kunt er iedereen die van iets lekkers houdt heel blij mee maken. Een leuk, gezond en bijzonder cadeau voor sinterklaas of kerst!

 

ANDERE BLOGS:

Fruit
4
dec
2013

Fruit bij het diner, kan dat?

Lees meer »
foto badrituelen
8
okt
2014

Badrituelen tijdens de zwangerschap

Lees meer »
slaap
29
sep
2012

Reken af met onregelmatige slaaptijjden

Lees meer »