BLOG

Het 12 weken programma

12weken

 

Snel en gezond afvallen met Het 12 Weken Programma

Na het succes van het boek De Levensstijl Methode verschijnt nu Het 12 Weken Programma van Asja. Dit boek is een praktisch vervolg met overzichtelijke weekprogramma's die jou helpen om je levensstijl te veranderen. Met complete weekmenu's en tips voor ontspanning en beweging is het een praktisch boek waardoor je je De Levensstijl Methode zonder al te veel moeite eigen maakt.

Met Het 12 Weken Programma kom je erachter dat je nog steeds lekker kunt blijven eten. Je kunt zelfs gourmetten en barbecueën of een eetfeestje geven voor je familie en vrienden. Het belangrijkste waar je op moet letten, is welke ingrediënten je met elkaar combineert. Geen calorieën tellen of honger lijden, maar gewoon verstandige keuzes maken. De weekprogramma's kun je met het hele gezin volgen; iedereen is erbij gebaat. Ook kun je zelf een keuze maken tussen gewone en vegetarische menu's.

Dit boek is dus voor iedereen een makkelijke en ideale weg naar een gezonder, bewuster en energieker leven. Het 12 Weken Programma van Asja is hier te bestellen.

 

ANDERE BLOGS:

Feestdagen
23
dec
2012

Gezond tijdens de feestdagen

Lees meer »
groentenfruit
29
maa
2016

Seizoensgroenten & fruit

Lees meer »
Gebaar
22
maa
2013

Een klein gebaar kan bijzondere gevolgen hebben

Lees meer »