BLOG

Opleiding tot DLM coach

DLMlogo RGB

 

Mijn activiteiten nemen steeds toe. Ik merk dat ik keuzes moet maken. Met het begeleiden van mensen heb ik inmiddels 17 jaar ervaring. Deze activiteit wil ik sterk reduceren en daarom graag overdragen aan gemotiveerde en enthousiaste DLM coaches.

De opleiding tot DLM coach start in oktober 2013

De opleiding is voor iedereen die andere mensen wil coachen of zichzelf wil verrijken met een grondige kennis van anatomie, fysiologie en voeding, afzonderlijk en in relatie tot elkaar. De opleiding wordt gegeven op hbo niveau en vergt veel discipline en motivatie. Voorkennis is niet noodzakelijk.

Wat maakt deze opleiding uniek?

Als DLM coach ben je een levend voorbeeld van de kracht van De Levensstijl Methode. Je bent slank en fit. Je hebt een uitstekende conditie, een strak lichaam, een mooie gezonde huid en een positieve uitstraling. De bedoeling is dat je dit alles aan het einde van de opleiding hebt bereikt. De eerste fase van de opleiding is heel intensief en is dus gericht op jezelf zodat je eerst zelf ervaart hoe de methode werkt en hoe je lichaam positief verandert.

Naast de theorie die je tijdens de opleiding krijgt, heb je dan een degelijke praktische kennis en ervaring opgedaan waardoor je bij het toepassen van de methode bij je cliënten meer inzicht en ervaring hebt dan alleen maar de theorie.

 

ANDERE BLOGS:

Citroenen
12
feb
2015

Wat maakt citroenen en citroenwater zo gezond?

Lees meer »
Massage
17
dec
2013

De kracht van de ontspanningsmassage

Lees meer »
Boodschappen
29
sep
2012

Slim boodschappen doen

Lees meer »