BLOG

Persbericht boekpresentatie

Presentatie boek

 

Asja overhandigt eerste exemplaar De Levensstijl Methode aan tv-presentator Lodewijk Hoekstra

Het geheim voor een goede gezondheid en het ideale gewicht

Vandaag nam de bekende RTL-presentator Lodewijk Hoekstra het eerste exemplaar van het boek De Levensstijl Methode in ontvangst. De Levensstijl Methode van Asja Tsachigova is een eenvoudige aanpassing van je leefpatroon, waardoor je het hoogste niveau van gezondheid én je ideale gewicht bereikt. Het mooie is dat je eigenlijk alles mag eten, maar wel in de juiste combinatie. Al na een paar weken voel je je een compleet ander mens: gezonder, fitter en slanker.

Spijsvertering en stofwisseling in balans

De Levensstijl Methode staat voor een drie-eenheid: voeding, ontspanning en beweging. Het unieke aan deze methode is dat zij, door de drie elementen goed te combineren, de spijsvertering en stofwisseling herstelt. Je lichaam is daarom zelf in staat om overgewicht en gezondheidskwaaltjes te bestrijden. Met De Levensstijl Methode pak je, in tegenstelling tot de bestaande crashdiëten, de oorzaak aan en niet het gevolg. En omdat de methode geen dieet is, maar een gezonde aanpassing van je leefpatroon, is De Levensstijl Methode is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. Dat is ook de redenen dat Asja aan Lodewijk Hoekstra heeft gevraagd kennis te maken met deze methode. Belangrijke pijlers in het leven van zowel Asja als Lodewijk zijn duurzaamheid, de natuur en een gezond leefpatroon. De Levensstijl Methode sluit hier perfect bij aan.

Alles eten, maar wel in de juiste combinatie

Voeding kun je onderverdelen in vijf groepen. De clou zit erin deze groepen in de juiste combinaties en volgorde te gebruiken. Eet bijvoorbeeld geen vlees en aardappelen tegelijkertijd. Ook fruit ná het eten is niet goed voor de spijsvertering, evenmin als drinken tijdens de maaltijd. In het boek De Levensstijl Methode leer je hoe je de juiste combinaties maakt, en waarom ze zo belangrijk zijn voor de werking van je lichaam.

Topfit

Lodewijk Hoekstra heeft als tv-presentator, tuinman en vader van twee kleine kinderen een druk leven. “Ik heb het altijd druk en ben erg op zoek naar de juiste balans op het gebied van eten, bewegen en ontspannen. De Levensstijl Methode spreekt mij enorm aan. Ik zou het iedereen aanraden ”, aldus Lodewijk Hoekstra.

Over de auteur

Asja Tsachigova (1974) is geboren in Tsjetsjenië. De oorlog daar, de honger, de eenzijdige maaltijden zonder verse groenten én een loodzware bevalling, maakte dat zij totaal uitgeput en ondervoed in het ziekenhuis belandde. Ze werd opgegeven door de artsen. Maar door het gebruik van de juiste voeding herstelde ze wonderbaarlijk genoeg. Geïnspireerd door die dramatische periode begon Asja aan een studie voedingsleer, met als doel anderen te helpen om gezonder te leven. Tegenwoordig schrijft Asja boeken over gezonde voeding en afvallen en heeft ze een eigen praktijk waar ze al duizenden mensen heeft geholpen om fitter en gezonder te worden, vaak met drastisch gewichtsverlies als gevolg. Deze sterke, bevlogen wellnesscoach, voedingsdeskundige en schrijfster heeft maar één missie: zoveel mogelijk mensen helpen om fitter en gezonder te worden!

 

ANDERE BLOGS:

Kleurrijketen
2
okt
2016

Kleurrijk eten

Lees meer »
Paas ontbijt
1
apr
2015

Paasontbijt

Lees meer »
miso 2
24
feb
2014

Wat is miso?

Lees meer »