BLOG

Voedingsdeskundige Asja waarschuwt Nederland voor Dr. Frank en Sonja Bakker

Asja.Tsachigova

 

Diëten slecht voor je gezondheid

Voedingsdeskundige Asja Tsachigova waarschuwt Nederland voor Sonja Bakker, Dr. Frank en andere diëten. Ze zijn slecht voor je gezondheid en sorteren alleen effect op korte termijn. Uiteindelijk eindig je vaak zwaarder en ongezonder dan je begon. De enige manier om slank en gezond te worden en te blijven is het aannemen van een gezonde levensstijl. Stop met diëten. Het brengt je lichaam uit balans met alle gevolgen van dien. Asja waarschuwt Nederland!

Asja is voedingsdeskundige en lifestylecoach. Door jarenlange studie en praktijkervaring weet zij hoe schadelijk diëten zoals die van Sonja Bakker en Dr. Frank zijn. Asja maakt zich zorgen dat er zoveel mensen kiezen voor crashdiëten.

“Diëten sluiten vaak bepaalde voedingsgroepen uit of beperken de inname van calorieën. Natuurlijk val je af als je weinig eet of bepaalde dingen laat staan, maar het is vreselijk slecht voor je gezondheid. Je lichaam heeft die voedingsstoffen nodig, anders raakt het uit balans. Met als gevolg een vertraagde stofwisseling, een ontregelde schildklier, eetbuien of een slechte spijsvertering. Deze klachten brengen vaak weer andere klachten met zich mee en zo kom je in een negatieve vicieuze cirkel terecht.”

De enige manier om voor altijd af te rekenen met overgewicht is het aannemen van een gezonde levensstijl. Na een studie voedingsleer aan de universiteit, klinische onderzoeken samen met artsen en wetenschappers, waarin naar betere manieren werd gezocht om overgewicht en ziekten te behandelen of te voorkomen en de nodige ervaring in haar eigen praktijk, ontwikkelde Asja De Levensstijl Methode. Niet het zoveelste crashdieet, maar een verandering van je leefpatroon waardoor je je ideale gewicht bereikt, maar ook van je gezondheidskwaaltjes afkomt. Structureel.

De Levensstijl Methode richt zich op voedselcombinaties die het verschil maken. Daardoor herstelt je spijsvertering en stofwisseling. En dat zorgt ervoor dat je lichaam zelf in staat is om overgewicht en gezondheidskwaaltjes te bestrijden. Ontspanning en beweging spelen hierbij ook een belangrijke rol. Met De Levensstijl Methode pak je de oorzaak aan en niet het gevolg. En omdat het geen dieet is, maar een gezonde aanpassing van je leefpatroon, is de methode geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. Van het boek De Levensstijl Methode werden, sinds de release in april van dit jaar, ruim 10.000 exemplaren verkocht.

“Wees zuinig op jezelf. Het kost helemaal niet veel tijd en moeite om gezond te leven en af te vallen. En je hebt er een leven lang plezier van”. Aldus Asja.

 

ANDERE BLOGS:

Feestdagen
23
dec
2012

Gezond tijdens de feestdagen

Lees meer »
Gezichtsmasker
29
sep
2012

Gezichtsmaskers

Lees meer »
Zwanger
14
sep
2014

De Levensstijl Methode tijdens de zwangerschap

Lees meer »