BLOG

Win een entreekaart twv €25 voor De Nationale Gezondheidsbeurs

NGBeurs

 

25, 26 en 27 januari 2013 wordt in de Jaarbeurs Utrecht De Nationale Gezondheidsbeurs gehouden. De beurs voor iedereen die gezond wil zijn en blijven. Uiteraard ben ik ook met mijn team op de beurs aanwezig. Wil je een kans maken op een entreekaart ter waarde van €25 (geldig voor 2 personen), doe dan mee aan de winactie.

Winactie ‘Het lekkerste kerstrecept’.

De actie loopt van 29 december 2012 t/m 15 januari 2013.
Er zullen 3 winnaars gekozen worden.

Heb jij je favoriete gezonde kerstrecept dat bij De Levensstijl Methode past en dat je met andere mensen wil delen, stuur het dan op naar info@delevensstijl.nl en misschien ben jij straks één van de winnaars. Vergeet niet bij het onderwerp van je mail ‘Winactie kerstrecept’ te vermelden.

Je recept hoeft niet ingewikkeld of feestelijk te zijn. Het kan van alles zijn: soep, voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht.

Alle recepten die we ontvangen, worden klaargemaakt en door het beoordelingsteam geproefd. Daarna worden alle ingestuurde recepten om de beurt op de blog gepubliceerd. Het recept dat 2 weken later het grootste aantal ‘likes’ heeft gekregen en daardoor dus door de lezers tot het beste recept is gekozen, wordt ook de winnaar van de actie en ontvangt een verrassingscadeau van ons.

 

ANDERE BLOGS:

Bietensap
29
sep
2012

Begin de dag met een vers sapje

Lees meer »
Soja
29
apr
2013

Soja: een gezonde vleesvervanger, maar ook beter voor het milieu?

Lees meer »
De Levensstijl Methode
13
dec
2013

Opzienbarend resultaat

Lees meer »