BLOG

Win mijn Gezonde taarten boek om het je moeder cadeau te geven!

Cover PR2

 

Het is bijna Moederdag. Voor deze mooie dag geef ik heel graag 5 Gezonde taarten boeken (t.w.v. €20,95 per boek) weg. Dat doe ik omdat ik veel bewondering heb voor iedere moeder die negen maanden lang, ondanks alle ongemakken die met de zwangerschap gepaard gaan, een kind liefdevol in haar buik heeft gedragen en een kind heeft gebaard. Voor iedere moeder die met toewijding en liefdevol voor haar gezin zorgt en het nooit opgeeft. Zij is gewoon onmisbaar. Onze moeder.

Iedereen heeft een verschillende verhouding met haar of zijn moeder. Sommige mensen ervaren hun moeder als een lieve vrouw die hen veel liefde en warmte geeft of heeft gegeven. Die er altijd in hun jeugd voor ze klaarstond, ’s morgens een heerlijk ontbijtje klaarmaakte en ’s avonds met liefde aan tafel riep. Op moeilijke momenten gaf ze een knuffel en luisterde naar je verhaal. Een echte moeder!
Helaas heeft niet iedereen haar of zijn moeder zo ervaren. En niet iedere moeder is hetzelfde. Maar alleen door het feit dat zij ons heeft gebaard en ons de kans heeft gegeven om dit leven te ervaren, verdient zij onze aandacht. Onze onvoorwaardelijke liefde. Onze knuffel.

Zullen we onze moeders op handen dragen? Zolang ze nog leven, hebben we deze kans nog. En als je moeder niet meer leeft, omarm haar liefdevol in je gedachten.

Misschien ben jij zelf ook moeder. Dan verdien je ook een cadeau. Met deze actie kun je het boek ook voor jezelf winnen omdat jij dat verdient!

Stuur ons een mail via het onderstaande formulier en beschrijf in het kort waarom je dit boek wilt winnen. Gebruik als onderwerp ‘Moederdag’.

De winnaars worden 5 mei bekendgemaakt. Als je gewonnen hebt, ontvang je het boek uiterlijk 8 mei in je brievenbus.

Liefs,

 

ANDERE BLOGS:

Koffie
29
sep
2012

Koffieliefhebber

Lees meer »
mindset2
16
sep
2014

De rol van je mindset op weg naar je doel

Lees meer »
foto badrituelen
8
okt
2014

Badrituelen tijdens de zwangerschap

Lees meer »