Win

Iets winnen is altijd leuk. Houd deze pagina in de gaten. Er zijn leuke win-acties in aantocht!  


Mei 2017

WIN-ACTIE | MOEDERDAG ☺

14 mei is het weer Moederdag. Een dag dat iedere moeder in het zonnetje gezet mag worden. Moeder zijn is een grote verantwoordelijkheid, iets wat met woorden niet te beschrijven is. Ik heb bewondering en diep respect voor iedere moeder en wil daarom graag drie moeders blij maken met mijn boek cadeau.
Wil jij dit boek winnen zodat jij jezelf, je kinderen of je moeder kunt trakteren op gezonde lekkernijen? Laat dan een reactie hieronder waarom je moeder zo bijzonder is of waarom je het moederschap zo bijzonder vindt en wie weet win jij dit boek!
De winnaar wordt op Moederdag 14 mei om 11.00 uur bekendgemaakt!
Veel succes lieverds!!!

winactie dreambody 8maart

 


November 2016

Sinterklaas deelt uit! 

Iedereen heeft wel een steuntje in de rug nodig om haar of zijn levensstijl op orde te krijgen. Daarom is sinterklaas op bezoek bij DE LEVENSSTIJL METHODE om jullie net dat steuntje te geven. Sinterklaas geeft het ‘Gezonde taarten’ boek weg, zodat jullie lekker gezond kunnen smikkelen op 5 december!
Ga naar facebook.com/delevensstijlmethode , zoek deze actie op de pagina en tag 3 of meer vrienden waarmee jij samen van een healthy taart wilt smikkelen op sinterklaas. En maak kans op het ‘Gezonde taarten’ boek van DE LEVENSSTIJL METHODE. Sinterklaas wilt natuurlijk meerdere mensen blij maken, daarom geeft hij 3 ‘Gezonde taarten’ boeken weg! Nog meer kans dus!

De winnaars worden vrijdag 25 november bekendgemaakt! 

sinterklaas asjs

 


Maart/april 2016


WINACTIE! We geven 1 gratis voucher (t.w.v. €87,-) weg!

Guide3

Ons online programma Health & Body Guide wordt nu compleet vernieuwd en is in de maand April weer beschikbaar. We zijn er zo blij mee, dat we onze blijdschap met jullie willen delen door 1 gratis voucher (t.w.v. €87,-) weg te geven.

Wat moet je doen om te kunnen winnen?

  • Like deze pagina
  • Deel & Like dit bericht openbaar
  • Stuur deze pagina via de mail naar 3 vrienden / vriendinnen die jij dit ook gunt. Dat kun je doen door op deze pagina rechtsboven op de plus te klikken en daarna op de 'E-mail'. Vergeet niet info@delevensstijl.nl in de cc van je mail te zetten zodat we weten dat je mee hebt gedaan aan de actie.   

De winnaar wordt woensdag 6 april 2016 om 20.00 uur op deze pagina en op onze Facebook pagina bekendgemaakt.

We wensen jullie heel veel succes!