De Levensstijl Methode

Publicatie datum:

april 2012

ISBN13:

9789081556705

ISBN10:

9081556703

Aantal pagina's:

230

Levertijd:

1-2 dagen

Verzendkosten:

€ 1,95

Prijs:

€24,95

delevensstijlmethode

INKIJKEXEMPLAAR

  • De levensstijl methode - preview 1
  • De levensstijl methode - preview 2
  • De levensstijl methode - preview 3
  • De levensstijl methode - preview 4
  • De levensstijl methode - preview 5
  • De levensstijl methode - preview 6

Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en lifestylecoach. Zij is de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle processen in het lichaam tegelijk verbetert.

Voeding, ontspanning en beweging

De Levensstijl Methode staat voor een drie-eenheid: voeding, ontspanning en beweging. Wanneer je deze drie elementen in goede harmonie gebruikt, bereik je het hoogste niveau van je gezondheid en je ideale gewicht zonder jojo effect. Hierbij vormen de juiste voedselcombinaties de sleutel. In De Levensstijl Methode leer je hoe je die combinaties dient te maken en waarom ze zo belangrijk zijn voor de werking van je lichaam.

Een gezond leven

De Levensstijl Methode draait om gezond leven. Hierbij hoort in veel gevallen ook afvallen. Indien dat bij jou nodig is, zal dat bij het volgen van de methode ook gebeuren. Je lichaam zoekt op een gezonde en natuurlijke wijze de beste versie van zichzelf. Je voelt je energiek, ontspannen, gezond en zit strak in je vel. En dat terwijl je lekker en gezond eet. Dat is De Levensstijl Methode.

Inspirerend boek

Sinds 1995 begeleidt Asja mensen met gewichts- en gezondheidsproblemen en geeft ze seminars, lezingen en food workshops. Daarnaast schrijft zij boeken over gezonde voeding, afvallen en het combineren van de juiste voedingssoorten. Slank & Fit! De succesformule en Slank & Fit! Het Kookboek gingen dit inspirerende boek over De Levensstijl Methode voor.