Het 12 weken programma

Publicatie datum:

juli 2012

ISBN13:

9789081556750

ISBN10:

9081556754

Aantal pagina's:

200

Levertijd:

1-3 dagen

Verzendkosten:

€ 1,95

Prijs:

€19,95

12weken

INKIJKEXEMPLAAR

  • Het 12 weken programma - preview 1
  • Het 12 weken programma - preview 2
  • Het 12 weken programma - preview 3
  • Het 12 weken programma - preview 4
  • Het 12 weken programma - preview 5
  • Het 12 weken programma - preview 6

Het 12 Weken Programma is een praktisch vervolg en aanvulling op het boek De Levensstijl Methode dat in korte tijd een groot succes werd. 

 

Het boek leidt je met een overzichtelijk weekprogramma door De Levensstijl Methode heen. Hierin komen alle drie de elementen van de methode terug. In twaalf weken tijd zit De Levensstijl Methode in je systeem en wordt het automatisme. Je levensstijl dus!

Lekker eten zonder stress

Je zult ervaren dat je nog steeds lekker kunt blijven eten en zonder stress uit eten kunt gaan. Je kunt zelfs gourmetten en barbecueën of een eetfeestje geven voor je familie en vrienden. Je kunt het programma met je hele gezin volgen; iedereen is erbij gebaat. Ook kun je zelf een keuze maken tussen gewone en vegetarische menu's. Dit boek is dus voor iedereen een ideale weg naar een gezonder, bewuster en energiek leven!

 

Asja Tsachigova

Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en lifestylecoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle processen in het lichaam tegelijk verbetert. Je lichaam zoekt op een gezonde en natuurlijke wijze de beste versie van zichzelf en als het nodig is, val je af. Je voelt je energiek, ontspannen, gezond en zit strak in je vel. En dat terwijl je lekker en gezond eet.