Het Dreambody Plan

Publicatie datum:

9 januari 2018

ISBN13:

9789400509702

ISBN10:

Aantal pagina's:

224

Levertijd:

1-2 dagen

Verzendkosten:

€ 1,95

Prijs:

€20,99

2D ASJA cover + sticker zwart

INKIJKEXEMPLAAR

Wat je ook wilt bereiken, alles begint bij het herstellen van het contact met je lichaam.
Veel mensen zijn dat in de loop der jaren kwijtgeraakt, terwijl contact houden met je lichaam en je bewust worden van de behoeften ervan enorm belangrijk is. Het Dreambody Plan voldoet aan alle behoeften van je lichaam. Het zorgt in eerste instantie voor het herstellen van je spijsvertering en stofwisseling, want als deze goed functioneren, herstellen alle andere processen in je lichaam ook. Er wordt rekening gehouden met de optimale vertering van je eten, waarbij de voedingswaarden volledig door je lichaam kunnen worden benut.

Als je het Dreambody Plan gaat toepassen met als doel om af te vallen en er jonger uit te zien, dan gaat je gezondheid ook vooruit.
En wanneer je het plan gaat toepassen met als doel om gezonder te worden, creëer je tegelijkertijd een strakker en jonger lichaam. Het maakt dus niet heel veel uit welk doel je jezelf stelt; met Het Dreambody Plan krijg je de tweede uitkomst er als bonus bij. Het belangrijkste is dat je jezelf een doel stelt dat je onbeschrijflijk graag wilt bereiken, en dat je er dus alles aan wilt doen om daar een succes van te maken.