Slank en Fit! De succesformule

Publicatie datum:

december 2010

ISBN13:

9789081556712

ISBN10:

9081556711

Aantal pagina's:

78

Levertijd:

1-3 dagen

Verzendkosten:

€ 1,95

Prijs:

€14,95

slank fit succesformule cover

INKIJKEXEMPLAAR

  • Slank & Fit! De succesformule - preview 1
  • Slank & Fit! Het kookboek - preview 2
  • Slank & Fit! Het kookboek - preview 3
  • Slank & Fit! Het kookboek - preview 4
  • Slank & Fit! Het kookboek - preview 5
  • Slank & Fit! Het kookboek - preview 6

In tegenstelling tot diëten waarbij je calorieën moet tellen en kleine porties mag eten, kun je bij deze methode lekker blijven eten in normale hoeveelheden en toch afvallen.

Bij deze methode zorgt de juiste samenstelling van je maaltijden voor een goede spijsvertering en stofwisseling waardoor je op een gezonde natuurlijke manier gaat afvallen. Daarnaast bevordert deze methode jouw gezondheid en conditie. Je krijgt meer energie, je voelt je fitter en je straalt het uit.

Blijf eten wat je lekker vindt

Deze methode biedt je de mogelijkheid om naar eigen wens en smaak je maaltijden samen te stellen. Je blijft dus eten wat je lekker vindt. De resultaten zijn verbluffend, dat blijkt uit de reacties van mensen die de methode van Asja hebben gevolgd.

Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle processen in het lichaam tegelijk verbetert. Je lichaam zoekt op een gezonde en natuurlijke wijze de beste versie van zichzelf en als het nodig is, val je af. Je voelt je energiek, ontspannen, gezond en zit strak in je vel. En dat terwijl je lekker en gezond eet.