Agenda

Ontdek hoe je het zelfherstellende vermogen van je lichaam activeert

HetDreambodyPlanOnline

Er goed uitzien begint van binnen. Een mooi, slank figuur hebben en er jong en stralend uitzien hangt af van hoe gezond je lichaam van binnen is. Het Dreambody Plan (de praktische uitvoering van De Levensstijl Methode) activeert het zelfherstellende vermogen van je lichaam waardoor alle processen er binnenin geleidelijk herstellen met als eindresultaat de beste versie van jezelf, je Dreambody!

Onze definitie van Dreambody is een bruisende gezondheid en afwezigheid van klachten, waardoor de kwaliteit van je leven op alle vlakken positief wordt beïnvloed. 

Wil jij ook je gezondheid op topniveau brengen, de conditie van je lichaam verbeteren, afvallen en je ideale gewicht bereiken, bruisen van energie en er jong uitzien?

Heb je al van alles geprobeerd zonder blijvend resultaat? Dan zal ik je tijdens het seminar vertellen waarom je je doelen nog niet hebt bereikt. 
En ben je er klaar voor om je doelen nu écht te gaan bereiken?

Herken je dit?

  • Je voelt je constant moe en hebt gebrek aan energie.
  • Je klachtenlijst groeit met de dag: buikpijn, hoofdpijn, constipatie, een zwaar gevoel in je maag na het eten, opgeblazen buik, winderigheid en andere (spijsverterings)klachten.
  • Je hebt last van kwalen, zoals fibromyalgie, osteoporose, maagproblemen, diabetes type 2, een hoog cholesterol, PDS, auto-immuunziektes, migraine, intoleranties en allergieën, zoals glutonintolerantie, lactose-intolerantie, allergie voor verschillende producten of andere gezondheidsklachten.  
  • Of je hebt vage klachten en artsen kunnen geen oorzaak vinden.
  • Je gewicht neemt steeds toe en afvallen wordt steeds moeilijker of stagneert helemaal.

Ontdek de bijzondere capaciteiten van je lichaam die nu nog misschien verborgen zijn. Je lichaam heeft namelijk een zelfherstellend vermogen, het heeft alleen jouw steun nodig. Help je lichaam om dat krachtige zelfherstellend vermogen te activeren en bereik de doelen die je voor jezelf hebt gesteld. Je leeftijd speelt geen rol, het is nooit te laat of te vroeg.

Wil je weten hoe je je lichaam kan aanpakken en je doelen bereiken, kom dan naar mijn seminar en ontdek waar jouw lichaam allemaal toe in staat is. Laat je inspireren door mijn kennis die ik graag met jou wil delen en de wijze waarop ook jij door middel van Het Dreambody Plan je gezondheid drastisch kan verbeteren. Het afvallen ofwel het bereiken van je ideale gewicht is het resultaat dat vanzelf volgt.

Praktische informatie

Tijdens het seminar kun je al je vragen stellen.

Gedurende het seminar trakteren we jou onbeperkt op thee, koffie en gezonde, lekkere hapjes. 

Het seminar duurt van 14.00 tot 17.00 uur. De zaal is vanaf 13.45 uur open.
Perfect bereikbaar zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer.
Parkeergelegenheid gratis naast het gebouw. Ook met OV perfect bereikbaar,
vanaf Utrecht Centraal ongeveer 6 minuten met de trein.
Het gebouw staat naast het station op minder dan 1 minuut loopafstand. 

De entree prijs is € 25 per persoon.
Maximale deelname 25 mensen, wees dus op tijd. 
Let op dat je je eerst moet aanmelden via het onderstaande formulier. Vervolgens ontvang je een factuur van ons. Nadat de factuur is betaald, ben je verzekerd van je deelname aan het seminar en staat je op de lijst. Dan hoef je slechts je naam te noemen bij de entree. 

PLANNING

AANMELDEN

Vol