12 kilo afgevallen en gestopt met insuline!

Demi

Beste Asja,

Drie maanden geleden heb ik via jouw website je nieuwe boek besteld en meteen aan de slag gegaan. Ruim een jaar geleden kocht ik eerst je andere boek waar jouw methode uitgebreid wordt beschreven. Helaas door privé omstandigheden die gepaard gingen met veel stress was ik toen niet aan toe om ermee aan de slag te gaan.

Drie maanden geleden kreeg ik jouw nieuwsbrief waarin je over je nieuwe boek vertelde en toen was de tijd rijp voor mij om actie te ondernemen, want ik wilde graag maar liefst 15 kilo afvallen. Ik las de succesverhalen op je website en ze hebben mij enorm gestimuleerd. Daarom wil ik mijn ervaring met jouw methode met je delen en hoop dat mijn verhaal ook andere mensen kan stimuleren.

Ik volg jouw methode dus 3 maanden. De theoretische kennis heb ik zoals ik al schreef uit je andere boek opgedaan. Dat laatste boek van je vind ik heel praktisch en heel overzichtelijk. Het leukste vind ik dat ik dan zelf kan kiezen wat ik eet. Ik heb dus absoluut geen gevoel dat ik een soort dieet volg. Ik ben nu 12 kilo afgevallen, dus ik heb nu nog 3 kilo te gaan en dan heb ik mijn doel bereikt. Ik heb het echt niet verwacht maar stiekem had ik wel vertrouwen.

Wat ik heel bijzonder vond en dat is eigenlijk de reden waarom ik je schrijf, dankzij jouw levensstijl ben ik gestopt met insuline! Ik had diabetes II, te vroeg voor mijn leeftijd want ik ben pas 43, en gebruikte insuline om mijn suikerspiegel stabiel te houden. Ik merkte vanaf het begin al dat het beter ging en begon het gebruik van insuline langzaam afbouwen en de laatste weken gebruik ik het helemaal niet meer. Ik ben daar zo blij mee. Daarnaast slaap ik nu perfect! Ik had de laatste jaren veel slaapproblemen en last van een droge mond. Dat heb ik nu niet meer. Ik had altijd verschrikkelijk veel last van hooikoorts en ondanks dat de lente begonnen is heb ik daar nog geen last van gehad. Nu zul je waarschijnlijk begrijpen waarom ik zo enthousiast ben en mijn ervaring met andere mensen wil delen.

Met vriendelijke groet,

Demi
Leiden

ANDERE SUCCESVERHALEN:

tineke pouw 300x225

Vroeger kon ik amper mijn werk volbrengen, nu barst ik van energie!

martin dijkstra 300x269

Ik kreeg te horen van mijn huisarts dat mijn bloeddruk en suiker weer helemaal goed zijn!

caroline idema

20 kilo afgevallen en mijn leverwaardes na een half jaar waren helemaal goed!