Binnen 3 maanden ben ik volledig gestopt met de medicijnen! Ik wil nooit meer terug!

willemien 1
Willemien Wiersma

Jaren geleden had Willemien Wiersma nog nooit van De Levensstijl Methode gehoord. Ze had last van gezondheidsproblemen, onder andere fybromyalgie en migraine, en raakte daarover in gesprek met haar zus Tineke*.

Tineke had een auto-immuun ziekte en was in contact gekomen met Asja Tsachigova, voedingsdeskundige en lifestyle coach. Asja is de oprichter en drijvende kracht van De Levensstijl Methode. Deze wetenschappelijk bewezen methode is gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling. De Methode had zo’n positief effect op de gezondheid van Tineke , dat ze niet alleen veel gezonder werd, maar ook besloot om de opleiding tot coach voor De Levensstijl Methode te gaan volgen bij Asja Tsachigova.

Enthousiast

Tineke vertelde Willemien over het bijzondere effect van De Levensstijl Methode, over het belang van gezonde voeding, ontspanning en beweging. Willemien werd enthousiast! Het was voor Willemien al belangrijk om goed voor haar lichaam te zorgen en de overstap naar het volgen van De Levensstijl Methode was voor haar dan ook een hele bewuste keuze.
Willemien is Tineke bijzonder dankbaar voor haar begeleiding. Ze eet nu uiterst gezond en zoveel mogelijk biologisch. Willemien: ”Sinds ik deze methode volg, zijn mijn klachten verdwenen. Na acht weken merkte ik al verschil.”

Binnen 3 maanden was ik volledig gestopt met de medicijnen

Nog in januari dit jaar slikte Willemien drie soorten diverse medicijnen: tegen de pijn door de fibromyalgie, pilletjes voor blaas ondersteuning en medicijnen tegen migraine. Binnen drie maanden mocht zij volledig stoppen met de medicijnen.

Even wennen…..

Het volgen van De Levensstijl Methode was voor de 63 jarige Willemien wel even wennen in het begin. E-nummers, suiker, koekjes, snoepjes en chips werden uit haar menu geschrapt. “Het was best een hele omschakeling in het begin”.
Nu is Willemien eraan gewend. Ze doet haar boodschappen bij natuur- of Eko-winkels. Op de vraag of dat niet vreselijk duur is antwoordt Willemien: “Alles biologisch kopen, vooral groente en fruit, kan inderdaad best prijzig zijn, maar als je bedenkt dat ik verder geen geld uitgeef aan snoep, koek en chips… dan is het eigenlijk niet zo heel veel duurder.”
En dan voegt ze er aan toe: “Het is een investering in mijn gezondheid!”

Ongezellig?

Er zijn mensen die niet goed begrijpen waarom ik De Levensstijl Methode volg. Ze vinden het ongezellig als ik iets afsla. “Ik vind het niet moeilijk om nee te zeggen. Voorheen deed ik altijd mee voor de gezelligheid, maar nu doe ik dat niet meer.” Toch betekent dit niet dat ze niet gezellig buiten de deur kan eten. Willemien maakt dan een bewuste keuze en vraagt soms of een bepaald gerecht vervangen kan worden door bijvoorbeeld een salade. “Voor mij is het belangrijk dat ik veel rauwkost eet. Als ik ergens ga lunchen, staan er vaak salades op het menu. Dat komt dus altijd wel goed.”

Veel variatie

Willemien: “Ik eet vooral veel rauwkost, groente en fruit. De Levensstijl Methode kent enorm veel variatie, dus het verveelt totaal niet.”
Inmiddels heeft Willemien veel kennis over voeding gekregen. Dit is ook terug te zien in haar menu. Willemien kiest ervoor om geen vlees te eten en dit compenseert ze door veel linzen, vis en zilvervliesrijst te eten. “De combinatie van koolhydraten en eiwitten is slecht voor de spijsvertering. Daarnaast houd ik niet eens van vlees.”
Om leuke nieuwe ideeën op te doen leest Willemien graag in de boeken van Asja Tsachigova.

De tip van Willemien

Welke tip heeft Willemien voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren?
Willemien:
“Als je De Levensstijl Methode gaat volgen zal je gezondheid verbeteren. Het is het absoluut waard om te stoppen met al die kleurstoffen, E-nummers en conserveringsmiddelen, simpelweg omdat het niet goed voor je is. En het is het ook zondermeer waard om te wennen aan een andere manier van eten, aan een andere discipline.
Sinds ik De Levensstijl Methode volg heb ik meer energie, is mijn stoelgang drastisch verbeterd en voel ik me beter dan ooit. Ik wil nooit meer terug naar mijn oude eetpatroon!”

Als je iemand in je familie of je vriendenkringen hebt die ook met allerlei gezondheidsproblemen te kampen hebben, draag je steenje bij en deelt dit verhaal met ze om ze naar een gezonder leven te helpen!

 

ANDERE SUCCESVERHALEN:

tineke pouw 300x225

Vroeger kon ik amper mijn werk volbrengen, nu barst ik van energie!

petra stolze 300x300

Jouw belofte van een platte buik leek een utopie maar inmiddels is het aardig waar!

karolina blaauw toczylowska

Mijn zwangerschap en nieuwe etensstijl. Het voelt SUPER!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie