Ik val momenteel 1 pond per dag af terwijl ik heerlijk eet

Dorothe

Hallo Asja,
Ik wil je even bedanken dat je boekje zo snel is aangekomen. Ik bedacht bij het lezen, hoe prettig het was dat het zo kort en krachtig kan zijn. Het resultaat is er, ik val momenteel 1 pond per dag af terwijl ik heerlijk eet.

s’Morgens en s’middags drink ik een glas water met een half limoentje (citroen). Ik hou van citroen.
Ik woog 120 kg en zit vanmorgen op 116.9 kg. Dit in een paar dagen tijd.
Momenteel hou ik een dagboekje bij om mijn gedachte over het lijnen neer te pennen. Het snelle resultaat geeft me ontzettend veel power om door te gaan. Het wordt een lange weg maar wel een prettige op deze manier. Bedankt voor de eenvoud en het krachtig neerzetten van je methode.
Veel liefs Dorothe

5 kilo minder en ik heb mezelf een kado gegeven

Hallo Asja,

Bedankt voor je mailtje, ik ga het noteren in mijn agenda. Verder heb ik een vraagje over het boekje Slank & Fit! De succesformule. Op blz 12/13 heb je tabellen gemaakt en een schema van maaltijden samenstellen (keuzemaaltijd), daarin mag je b.v. brood en kaas niet in een maaltijd samen eten. Verderop in je boekje blz 21 en 22 bij voorbeelden van ontbijt en Lunch zie ik dat je brood en kaas wel in een maaltijd samen gebruikt. Is dit een foutje?

Kaas is een favoriet voedingsmiddel voor mij en ik weet dat ik er voorzichtig mee moet zijn anders groei ik. Dus gebruik ik het om de dag. Een dag niet en de andere dag mag het weer van mijzelf. Verder gaat het goed, de weegschaal staat op 115.2 kg. Dat is dus 5 kilo minder en ik heb mezelf een kado gegeven. Mijn dochter zegt dat ik mezelf moet belonen bij iedere 5 kilo die eraf is.

Iedere ochtend drink ik de halve citroen met warm water en verder vind ik het niet moeilijk om je methode te volgen. Wel moet ik mijn gedachten erbij houden voor ik ga eten anders sluipt er zo maar een foutje in. Dus bewust mijn maaltijd bedenken en klaarmaken. In je kookboek staan lekkere recepten. De mayonaise en walnotendressing heb ik al een keer gemaakt en daar maak ik nu mijn eigen variaties mee.

Je zegt dat fruit apart moet worden gegeten. Nu gebruik ik wel citroen in de mayonaise? Kan ik ook b.v. sinaasappelsap in een dressing gebruiken voor een salade waar kaas of kip in wordt gedaan. Wel in ombinatie met groente daarbij. Je mag mijn verhaal gebruiken om anderen te stimuleren hoor. Ik vertel iedereen die het horen wil waarmee ik bezig ben en verwijs ze naar jouw site. Vooral ook dat het zo simpel is en dat jouw boekje heel compact is zonder tierelantijnen. Dit was het even voor dit moment, ik houd je op de hoogte van mijn wel en wee en blijf je als het nodig is met vragen bestoken.

Dank je wel!!!
Dorothe

ANDERE SUCCESVERHALEN:

tineke pouw 300x225

Vroeger kon ik amper mijn werk volbrengen, nu barst ik van energie!

CarlaGerth

35 kilo afgevallen en voel me geweldig

karolina blaauw toczylowska

Mijn zwangerschap en nieuwe etensstijl. Het voelt SUPER!