Ik voel me zoveel fitter

Mirelle

Al een jaar of 5 ben ik erg vermoeid. Zo'n 3 jaar geleden is er een vitamine b12 tekort geconstateerd. B12 is voor de opbouw van je zenuwstelsel en dus heel erg belangrijk. Een chronische tekort veroorzaakt erg veel problemen, waaronder extreme vermoeidheid, spraakproblemen, concentratieproblemen etc etc. Een chronisch tekort komt voor doordat je lichaam B12 niet meer opneemt uit je voeding.

Injecties met B12 is dan nog het enige wat helpt omdat het dan rechtstreeks in je spieren wordt gespoten. In die 3 jaar heb ik 2x een B12 kuur gehad (injecties). Helaas door onwetendheid van de huisartsen werd er iedere keer te vroeg mee gestopt, waardoor de klachten steeds erger terugkwamen. Totdat ik in het AD het interview las van Asja Tjachigova. Ik herkende zoveel in haar verhaal. Ik heb meteen het boek besteld.

En na 2 dagen merkte ik al dat ik veel fitter was. Nu ben ik inmiddels 2,5 maand bezig. Meer dan 7 kilo afgevallen en voel me zo veel fitter. Mijn B12 tekort is er nog. Vorige week naar de huisarts geweest en die heeft eindelijk besloten om me "levenslang" te blijven injecteren. Maar de Levensstijl Methode heeft aan mij bewezen dat de juiste combinatie van voeding zo belangrijk is! Het is nu al mijn beste aankoop in 2012.

ANDERE SUCCESVERHALEN:

caroline idema

20 kilo afgevallen en mijn leverwaardes na een half jaar waren helemaal goed!

karolina blaauw toczylowska

Mijn zwangerschap en nieuwe etensstijl. Het voelt SUPER!

willemien 1

Binnen 3 maanden ben ik volledig gestopt met de medicijnen! Ik wil nooit meer terug!