Ik zou geen 60 worden, maar hier zit er dus wel één

Ellen

In strijd tegen kanker?! Het gevecht aangaan met de ‘vijand’?!

Bij steeds meer mensen wordt tegenwoordig kanker geconstateerd, op dit moment de meest gevreesde ziekte. Wat is de reden dat we het vaak buiten onszelf plaatsen? Hebben wij zelf niet de grootste invloed op een gezond lichaam? Hoe hard en meedogenloos het ook klinkt, zijn wij zelf in de meeste gevallen (behalve bij erfelijke en aangeboren afwijkingen) verantwoordelijk voor problemen die wij krijgen met onze gezondheid.

Dat moeten we beseffen. Terwijl we de risico’s op ziektes enorm kunnen verlagen door middel van gezonde voeding, beweging, ontspanning, positieve mindset, het verwerken van emoties en kleine dingen zoals s’ nachts je gsm niet dichtbij je hoofd te leggen. Gun jezelf het allerbelangrijkste: goede gezondheid! En laat je inspireren door het verhaal van Ellen die zelf controle heeft gekregen over haar ziekte en van het leven blijft genieten.

Het verhaal van Ellen

“Goedemorgen Asja,

Bedankt voor je geweldige boeken, ik ben ernstig ziek (kanker, 11 jaar) en de laatste 4 jaar met uitzaaiingen. Ik zou geen 60 zestig worden maar hier zit er dus wel één en dat allemaal omdat ik mij aan mijn voeding houd. Alhoewel ik absoluut een opgetrokken voorhoofd krijg in het ziekenhuis en ‘HET IS NIET WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN’.

Ik voel mij overigens prima met alles wat ik doe, goede voeding, veel bewegen en af en toe een sauna. Ik promoot ook je boek i.v.m. veel klachten over gewrichten, zeker bij de vrouwen. Tot Mails. Groet van Ellen.”

ANDERE SUCCESVERHALEN:

petra stolze 300x300

Jouw belofte van een platte buik leek een utopie maar inmiddels is het aardig waar!

marianne loggers

Bij de medische controle verklaarde mijn arts dat mijn conditie de afgelopen 25 jaar niet zo goed is geweest als nu…

CarlaGerth

35 kilo afgevallen en voel me geweldig

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie