In totaal 19 kilo afgevallen!

Alex V.

Beste mevrouw Tsachigova,

Drie maanden geleden woog ik 97 kilo. Ik ben 29 jaar oud. Naast het overgewicht had ik nog al jaren veel last van mijn maag en regelmatig hoofdpijn. Ik had ook al jaren last van acne. Dat vond ik het meest vervelend: dik en met zo’n gezicht. Ik vond mezelf niet aantrekkelijk en was heel onzeker.

Op een dag moest het roer om en ging ik op internet snuffelen hoe ik in eerste instantie zou kunnen afvallen. Ik kon door de bomen het bos niet meer zien: zoveel diëten vond ik. Maar toen kwam ik uw boek ‘Slank, Fit & Gezond’ tegen. Ik las dat je met deze methode niet alleen afvalt, maar dat ook je gezondheid beter wordt. Ik was nieuwsgierig. Ik kon twee vliegen in één klap slaan.

Ik heb het boek direct gekocht en ging aan de slag. Diezelfde week had ik al resultaat. Ik viel binnen zes dagen 5 kilo af en ik voelde me perfect. Ik had geen last meer van mijn maag. Drie dagen later had ik geen ‘chronische hoofdpijn’ meer; zes weken later werd mijn gezichtshuid beter en verdwenen de pukkels. Ik wist niet wat ik zag. Nu ben ik in totaal19 kilo kwijt en mijn gewicht is nu al weken stabiel. Dat is wat ik altijd als streefgewicht had willen hebben. Ik voel me heel gelukkig en wil u bedanken voor uw werk. Misschien kan mijn verhaal ook andere mensen stimuleren.”

Alex V.
Antwerpen

ANDERE SUCCESVERHALEN:

karolina blaauw toczylowska

Mijn zwangerschap en nieuwe etensstijl. Het voelt SUPER!

CarlaGerth

35 kilo afgevallen en voel me geweldig

caroline idema

20 kilo afgevallen en mijn leverwaardes na een half jaar waren helemaal goed!