Jouw belofte van een platte buik leek een utopie maar inmiddels is het aardig waar!

petra stolze 300x300
Petra Stolze

Beste Asja,

Allereerst wil ik je bedanken voor de mooie en duidelijke boeken met recepten en de goede uitleg van de levensstijl methode. Na jaren aan het jojo-en geweest te zijn met als laatste poging een dieet van shakes en poeders, kwam ik via een artikel van jou in het AD vorig jaar mei in aanraking met DLM.

Na jouw boek gelezen te hebben, waarin ik heel veel logische dingen las, ben ik overgegaan op deze manier van eten. Al gauw merkte ik dat ik fitter werd en er ook nog eens kilo’s mee kwijtraakte! Jouw belofte van een platte buik leek een utopie maar inmiddels is het aardig waar!

Ik ben bij elkaar twaalf kilo afgevallen en nu sinds negen maanden ‘stabiel’ terwijl ik nog steeds heerlijk eet, zelfs veel lekkerder dan voorheen. Voor mij geen pakjes en zakjes meer maar verse pure ingrediënten en zelfgemaakte soep en dressings. De 12 weken methode gebruik ik nog steeds als leidraad en inmiddels is mijn man ook om en al 9 kilo kwijt sinds januari.

En wij als vleeseters eten nu vaak jouw heerlijke vegetarische recepten en meer vis, zonder dat ik iemand hoor klagen dat ie ofwel de aardappeltjes mist ofwel het vlees.

In mijn omgeving en zelfs op mijn werk heeft mijn wijze van eten een positief effect en letten mensen beter op hun eetgewoontes. Het werkt dus nog aanstekelijk ook!

Voor mij zijn de belangrijkste resultaten nu: blijvend gewichtsverlies, een veel betere en rustigere huid( voorheen snel last van acne/talg), veel fitter en zelfs mijn humeur is beter.

Ik ben voor mijn lengte nog steeds iets te zwaar, 79 kilo bij 1.73m, maar ik hoop daar met meer fietsen en bewegen nog wel wat vanaf te krijgen. Dit kon de laatste tijd niet goed vanwege een knieoperatie. En zo niet, jammer dan. Ik blijf zoveel mogelijk volgens DLM leven, daarbij voel ik me prima.

Nogmaals dank voor het openen van mijn ogen en die van een aantal mensen om mij heen!

Hartelijke groet,
Petra Stolze.

ANDERE SUCCESVERHALEN:

karolina blaauw toczylowska

Mijn zwangerschap en nieuwe etensstijl. Het voelt SUPER!

tineke pouw 300x225

Vroeger kon ik amper mijn werk volbrengen, nu barst ik van energie!

martin dijkstra 300x269

Ik kreeg te horen van mijn huisarts dat mijn bloeddruk en suiker weer helemaal goed zijn!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie