Mijn zwangerschap en nieuwe etensstijl. Het voelt SUPER!

karolina blaauw toczylowska
Karoline Blaauw

Ruim een half jaar geleden ben ik begonnen met mijn nieuwe “etensstijl”. Suiker heb ik omgeruild voor honing, chocoladepasta voor carobepasta en ik probeer zoveel mogelijk de combinatie koolhydraten met eiwitten te vermijden.

In mijn leven heb ik alle soorten diëten geprobeerd en allen ook na hooguit een maand weer gestopt omdat mijn haren uitvielen en/of mijn nagels zwakker werden. Het probleem was bijna altijd hetzelfde, na een paar weken monotonie of gebrek aan energie ging ik weer eten zoals vroeger. Ik koos wel meestal voor gezonde en eerlijke producten, maar het probleem lag toch aan de combinatie.

Toen ik Asja ontmoette ( en haar ”levensstijl”) was ik gelijk geïnteresseerd, waar haalt ze die energie vandaan? Na een paar gesprekken werd ik steeds blijer, je kan toch lekker eten, zonder calorieën te tellen, je kan toch lekker buiten de deur eten zonder schuldgevoel dat je “aan het lijnen bent”… !!! Maar er is nog meer: vanaf de eerste dag al voelde ik de energie door mijn hele lichaam stromen. Mijn hersens werden ineens een beetje “lichter”.

Ik voelde mijn lichaam echt reinigen. Ik kreeg na een paar dagen meer energie en een positievere instelling, het voelde alsof ik opnieuw geboren werd. Ik zou nog meer pluspunten kunnen noemen: mijn huid werd schoner, ik heb geen last meer van puistjes, mijn huid is elke dag gladder en nu al bijna vrij van cellulitis.
Mijn haar is zachter en dikker, ik heb voor het eerst in mijn leven lange nagels zonder breuken en dat komt niet door speciale cosmeticaproducten! Iedereen die ik ken die deze methode geprobeerd heeft, zegt hetzelfde: Het voelt SUPER!

Niet alleen van buiten (uiterlijk) maar ook van binnenuit. Het klikt allemaal misschien ongelooflijk maar in vergelijking met alle andere wonder diëten en manieren van gezond eten, is dit echt iets wat perfect past in mijn drukke leven. Door de vele mogelijkheden en lekkere variaties gaan er vele deurtjes voor mij open!
Op dit moment ben ik ook bijna 4 maanden zwanger. Door gezond eten heb ik bijna geen zwangerschapskwaaltjes!

Ik heb wel gemerkt dat als ik iets verkeerd eet, dat ik dan pas misselijk of moe word. Door naar mijn lichaam te luisteren, weet ik precies wat mijn baby nodig heeft! Mijn bloedtesten zijn ook perfect… zonder extra vitaminepillen te slikken! Ik gebruik ook heel veel recepten uit het kookboek van Asja, er staan heel veel lekkere recepten in, waar ik alleen maar sterker en gezonder van word en mijn baby ook!

Het voelt gewoon zo goed!(en super lekker natuurlijk) Ik geniet voor, tijdens en na mijn zwangerschap van een lekkere en verantwoorde maaltijd dankzij Asja’s boek.

Karolina Blaauw
Hilversum

“Mijn zwangerschap is beter verlopen dan in mijn dromen…”

Karolina vervolgt;

Beste Asja,

Ik wil graag met je delen hoe goed het gaat met mijn zwangerschap. Vandaag is de officiële datum van de geboorte van de baby, ik denk over de laatste 9 maanden, hoe het ging en één ding is waar… dankzij jouw ‘levensstijl’ is alles beter verlopen dan in mijn dromen! Ik voel me erg fit en goed. Vanaf het begin van mijn zwangerschap heb ik jouw methode toegepast en het gaat allemaal beter dan ik heb verwacht!

Ik ben in totaal 8 kilo aangekomen. Dat is helemaal niet veel want ik eet gewoon normaal zoals altijd, af en toe meer…Maar ja… ik eet volgens jouw methode, dus helemaal gezond en in goede combinaties! In plaats van gewoon snoep heb ik suikervrij snoep, als tussendoortje neem ik fruit en groenten, maak lekkere smoothies en yoghurt drankjes… en alle andere truckjes die ik in je boek heb gelezen. Er zijn zoveel mogelijkheden om gezond te blijven en toch lekker te eten! Sinds ik jouw boek heb gelezen is de wereld van goed en gezond eten niet zo eng meer hoor! ;)

En het belangrijkste… mijn baby is ook supergezond! De hele zwangerschap verliep zonder enige problemen. Tot nu toe heb ik helemaal geen problemen met zwangerschapskwaaltjes. Verhalen van andere vrouwen over de “slechte” kanten van de zwangerschap zijn echt verbazend voor mij. Ik voel me namelijk zo goed! Ik weet ook dat het door jouw methode komt. Mijn lichaam is schoon en gereinigd, alles wat ik eet geeft me veel energie en ik voel van binnen dat mijn baby de beste mineralen en vitaminen krijgt – elke dag weer!
Ik heb de hele zwangerschap geen vitaminepillen geslikt maar toch is mijn bloedwaarde perfect. Geen ijzertekort of verhoogt suikergehalte. Toch heb ik niet het gevoel dat ik iets in mijn menu heb gemist. Ik eet echt alles wat ik wil! Zoals eerder vertelt – alleen volgens jouw methode!

Ik heb gewerkt tot de 36e week, zonder problemen en moeite. Ik doe ook een deeltijd opleiding en ook dat ging helemaal top… alles in één keer geslaagd! Ik heb zelf niet verwacht dat ik zoveel energie zou hebben, zwanger, full time werk en nog een opleiding. Toch, dankzij voeding die mij energie geeft in plaats van afneemt, is alles gelukt!

Ik weet niet hoe ik je kan bedanken voor je werk, steun en kennis. Het heeft me echt geholpen om deze negen maanden gewoon te kunnen genieten van de mooiste momenten. Zonder enige moeite kan ik jouw etenswijze in mijn leven toepassen. Het zou mooi zijn als alle zwangere vrouwen (of die graag zwanger willen worden) jouw methode zouden willen toepassen- het zou meer gelukkige en gezonde baby’s ter wereld brengen! Want… gelukkige mama, gelukkige baby! Ik ben echt dolblij dat mijn baby zo goed en gezond is gegroeid in mijn buik. Daar ben ik echt trots op! Hetzelfde wens ik alle andere (zwangere) vrouwen die jouw methode gaan toepassen.

Liefs en groetjes,
Karolina

ANDERE SUCCESVERHALEN:

martin dijkstra 300x269

Ik kreeg te horen van mijn huisarts dat mijn bloeddruk en suiker weer helemaal goed zijn!

CarlaGerth

35 kilo afgevallen en voel me geweldig

tineke pouw 300x225

Vroeger kon ik amper mijn werk volbrengen, nu barst ik van energie!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie