Nu merk ik ECHT een VERSCHIL…

Firozha

Hallo Asja,

Heel erg bedankt voor de antwoorden, het wordt me steeds duidelijker. Vandaag is me 4e dag dat ik me probeer te houden aan de methode. Ik val niet meteen veel af, een halve kilo in 3 dagen. Wel ben ik je nu al dankbaar voor het feit dat ik al jaren een hele trage stoelgang heb gehad en dat het nu plotseling is veranderd.

Ik heb alles geprobeerd, behandeling bij de artsen, medicatie (tijdelijk), supplementen. Ook heb ik alles geprobeerd met me voeding, vezelrijk, groenten & fruit, voldoende vocht en beweging, maar toch bleef ik die trage stoelgang houden.

Ik ben afgelopen donderdag met jouw methode begonnen, vanaf vrijdag merkte ik meteen een wonder aan mijn stoelgang. Ik kan het nog steeds niet geloven dat het nu via de natuurlijke manier goed gaat. Het zijn nog steeds de gezonde dingen zoals groente, fruit, vezels etc. die ik altijd gebruikte maar nu merk ik ECHT een VERSCHIL..

Ik heb net mijn moeder aan de telefoon gehad om door te geven hoe goed het voelt. Ik voel echt dat ik bewust bezig ben met me voeding, en daar word ik meteen voor beloond met een gezonde stoelgang.

Ik ga komende week jouw eerste boek bestellen omdat ik me meer wil verdiepen in de methode. Ik begrijp uit jouw mail dat SUIKER de boosdoener is voor de spijsvertering. Nu kan ik me heel goed hieraan houden, kan koekjes, gebakjes en alle zoetigheden wel laten staan. De echte zoetigheden kan ik makkelijk vermijden hoor, het zijn juist de voedingsmiddelen waarvan je het niet verwacht dat er een beetje suiker in zit, dan lees je op de verpakking en lees je toch “suiker”.

In ieder geval wil ik je bedanken voor de vooruitgang die ik nu al boek.

Groeten Firozha

ANDERE SUCCESVERHALEN:

tineke pouw 300x225

Vroeger kon ik amper mijn werk volbrengen, nu barst ik van energie!

caroline idema

20 kilo afgevallen en mijn leverwaardes na een half jaar waren helemaal goed!

marianne loggers

Bij de medische controle verklaarde mijn arts dat mijn conditie de afgelopen 25 jaar niet zo goed is geweest als nu…