Havermoutkoekjes met walnoten

Deze heerlijke, glutenvrije koekjes zijn in 20 minuten klaar. 5 minuten voorbereiden en 15 minuten in de oven. Ideaal als je weinig tijd hebt, maar je wel iets lekkers en gezonds wilt meenemen voor onderweg.
Havermoutkoekjes

BOODSCHAPPENLIJST

- 75 g walnoten
- 180 g havermoutmeel
- 80 g kokosolie
- 50 g kokossuiker
- 3 el pure honing
- 2 eierdooiers
- 3 el cacao nibs

Gerecht:

Havermout + Noten

Aantal personen:

tot 

Bereidingstijd:

20 min

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een ovenschaal met bakpapier.
  • Hak de walnoten grof.
  • Laat de kokosolie smelten en meng deze met de kokossuiker, honing en eierdooiers. Voeg het havermoutmeel, de cacao nibs en de walnoten toe.
  • Schep het deeg met een eetlepel op de bakplaat in de vorm van koekjes en druk het met de lepel plat.
  • Zet de bakplaat in de oven en bak de koekjes in 15 minuten.

 

 

ANDERE RECEPTEN:

pompoensoep2

Hollandse pompoensoep

bekijk dit recept
Frambozen smoothie

Frambozensmoothie

bekijk dit recept
Quinoa

Quinoa met tomatengroentesaus

bekijk dit recept

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie