Havermoutkoekjes met walnoten

Deze heerlijke, glutenvrije koekjes zijn in 20 minuten klaar. 5 minuten voorbereiden en 15 minuten in de oven. Ideaal als je weinig tijd hebt, maar je wel iets lekkers en gezonds wilt meenemen voor onderweg.
Havermoutkoekjes

BOODSCHAPPENLIJST

- 75 g walnoten
- 180 g havermoutmeel
- 80 g kokosolie
- 50 g kokossuiker
- 3 el pure honing
- 2 eierdooiers
- 3 el cacao nibs

Gerecht:

Havermout + Noten

Aantal personen:

tot 

Bereidingstijd:

20 min

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een ovenschaal met bakpapier.
  • Hak de walnoten grof.
  • Laat de kokosolie smelten en meng deze met de kokossuiker, honing en eierdooiers. Voeg het havermoutmeel, de cacao nibs en de walnoten toe.
  • Schep het deeg met een eetlepel op de bakplaat in de vorm van koekjes en druk het met de lepel plat.
  • Zet de bakplaat in de oven en bak de koekjes in 15 minuten.

 

 

ANDERE RECEPTEN:

Erwtensoep

Erwtensoep met vegetarische balletjes

bekijk dit recept
pompoensoep

Hollandse pompoensoep

bekijk dit recept
Zuurkoolstampot zonder vlees

Zuurkoolstampot zonder aardappels

bekijk dit recept

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie