Koude rijstsalade met norivellen

Een heerlijk saladerecept van De Levensstijl Methode (DLM) coach Sandra Andeweg.
Deze rijstsalade kun je heerlijk als avondmaaltijd op een warme dag eten of als lunch. Ook makkelijk om mee te nemen naar je werk. Maak er nog een lekkere verse rauwkost salade bij.
rijstsalade met norivellen

BOODSCHAPPENLIJST

- afgekoelde gekookte zilvervliesrijst
- sesamzaadjes, licht geroosterd op een droge koekenpan
- flinke scheut sesamolie
- tamari-saus
- norivellen, gesnipperd
- verse koriander, fijngesneden
- verse rode peper, fijngesneden
- gekookte tuinerwtjes (vers of uit de diepvries)

Gerecht:

Rijst + Groenten

Aantal personen:

Bereidingstijd:

25 min

Bereidingswijze

  • Pas de hoeveelheden naar wens en smaak aan, zo leer je meteen je eigen smaak ontwikkelen.

  • Schep alles door elkaar, naar je eigen smaak. Gebruik niet teveel tamari, het kan snel te zout worden. Serveer de rode peper er los bij, deze kun je naar behoefte eroverheen strooien.

 

 

ANDERE RECEPTEN:

Champignonsoep

Champignonsoep

bekijk dit recept
Groenesmoothie

Groene smoothie met venkel en peer

bekijk dit recept
Green smoothie

Groene smoothie met avocado, banaan en bleekselderij

bekijk dit recept

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie