Misosoep

Heerlijk en gezond als bouillon voor tussendoor!
Misosoep

BOODSCHAPPENLIJST

- 1 volle eetlepel miso
- 300 ml kokend water
- 1 sjalotje
- 5 takjes verse bieslook
- 1 blad gedroogde zeewier (wakame of kombu)
- versgemalen peper

Gerecht:

Miso + Zeewier

Aantal personen:

Bereidingstijd:

5 min

Bereidingswijze

  • Schil het sjalotje en snijd deze in hele kleine blokjes. Versnipper de bieslook. Scheur de zeewier in kleine stukken.

  • Meng de miso door het 300 ml kokend water. Zorg dat het goed opgelost is door goed te roeren en doe direct het sjalotje, de bieslook en de zeewier erdoor. Maak op smaak met versgemalen peper. Laat even 5 minuten staan zodat het sjalotje wat zachter wordt en geniet!
     

Lees hier mijn blog over miso 

 

ANDERE RECEPTEN:

Speltbrood

Volkoren speltbrood zonder gist

bekijk dit recept
Pasta

Linguine met citroen, champignons en tijm

bekijk dit recept
Aspergesoep2

Aspergesoep met dragon

bekijk dit recept

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie