Rode bietenloof smoothie

Rode bieten hebben eetbare bladeren ofwel bietenloof. Wist je dat je deze bladeren niet hoeft weg te gooien? Zonde! Je kunt ze in diverse gerechten verwerken en daarnaast zijn deze ook nog eens heel gezond.
Bietenloof

BOODSCHAPPENLIJST

Voor 750 ml
- 100 g rode bietenloof
- 2 bananen
- 1 appel
- 150 ml water

Gerecht:

Groente + Fruit

Aantal personen:

Bereidingstijd:

5 min

Bereidingswijze

  • Ontvel de bananen. Schil de appel als deze niet biologisch is.
  • Mix alle ingrediënten in de blender.

 

ANDERE RECEPTEN:

Speltbrood

Volkoren speltbrood zonder gist

bekijk dit recept
Bladerdeeg gevuld

Gevuld bladerdeeg

bekijk dit recept
Venkelsoep3

Venkelsoep met gorgonzola

bekijk dit recept

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie