Venkelsoep met gorgonzola

Een heerlijk soeprecept van De Levensstijl Methode (DLM) coach Sandra Andeweg.
Venkelsoep3

BOODSCHAPPENLIJST

- 3 venkelknollen
- 2 uien
- 1,5 liter groentebouillon
- ½ - 1 heel pakje kokosroom
- 4 el olijfolie of geklaarde boter
- zeezout & versgemalen peper
- Gorgonzola (optioneel)

Gerecht:

Groenten + Kaas

Aantal personen:

Bereidingstijd:

30 min

Bereidingswijze

  • Snij de uien en de venkel in kleine stukjes. Bak de groenten in een grote pan in de olijfolie of geklaarde boter. Doe de bouillon erbij. Laat het geheel 15 minuten koken op een middelmatig vuur. Pureer de soep met een staafmixer.

  • Serveer naar wens de gorgonzola in stukjes bij de soep, dit kan dan naar behoefte in de soep gedaan worden.

  • Maak er nog een lekkere verse salade bij!

 

ANDERE RECEPTEN:

Bladerdeeg gevuld

Gevuld bladerdeeg

bekijk dit recept
rijstsalade met norivellen

Koude rijstsalade met norivellen

bekijk dit recept
Yoghurtijsjes

Yoghurtijsjes

bekijk dit recept

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie