Zuurkoolsalade

Salades zijn heel belangrijk voor de goede werking van onze darmen en de hele spijsvertering. Bovendien helpen ze om ander voedsel beter te verteren en leveren ze ons lichaam veel vitaminen en mineralen. Zuurkool is bovendien een rijke bron van calcium, magnesium en vitamine C.
Zuurkoolsalade2

BOODSCHAPPENLIJST

- 150 g bio zuurkool (naturel)
- 75 g veldsla
- 4 grote bladeren eikenbladsla
- ½ paprika
- ½ komkommer
- ½ rode ui
- 2 el olijfolie extra virgine
- versgemalen peper

Gerecht:

Aantal personen:

Bereidingstijd:

7 min

Bereidingswijze

  • Laat de zuurkool uitlekken. Schil de ui en snijd deze in kleine blokjes.
  • Was de veldsla en eikenbladsla goed. Scheur de eikenbladsla in stukjes.
  • Maak de paprika schoon en snijd deze in blokjes. Snijd de komkommer in halve plakjes.
  • Meng alle groenten door elkaar. Voeg de olijfolie toe en breng deze op smaak met versgemalen peper.

 

ANDERE RECEPTEN:

Quinoa

Quinoa met tomatengroentesaus

bekijk dit recept
Zeeduivellamsoren

Gebakken zeeduivel

bekijk dit recept
Pasta

Linguine met citroen, champignons en tijm

bekijk dit recept

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie