Over Asja

Als moeder van 3 kinderen (28, 18 en 9) voel ik mij nog zo jong alsof de jaarteller heeft stilgestaan. Ik voel mij top, ben kerngezond, bruis van energie, geniet van het leven en blijf op hetzelfde gewicht als op mijn achttiende. Dit alles dankzij De Levensstijl Methode die ik al ruim zevenentwintig jaar succesvol toepas. Dat had ik nooit kunnen verwachten toen ik op mijn 21ste van de artsen te horen kreeg dat ik hooguit twee weken te leven had. Achteraf één van de grootste geschenken in mijn leven. De kans om van mijn toenmalige leven, dat tot een ernstige ziekte heeft geleid een droomleven te maken. Een leven waarin ik het volledige potentieel van mijn lichaam gebruik om gezond te blijven. Dat gun ik jou ook en wil je graag inspireren. Enjoy your journey of discovery!

Gevlucht naar Nederland

Ik ben geboren en opgegroeid in Grozny, de hoofdstad van Tsjetsjenië (Rusland). Mijn geboorteland was vanaf december 1994 geteisterd door de oorlog. Na vijf jaar ernstige oorlog en ellende - de jaren die mij hebben gevormd, mij sterk hebben gemaakt en mij hebben geleerd om ieder moment in het leven te waarderen - ben ik in 2000 samen met mijn dochter naar Nederland gevlucht. Nederland, waar ik werkelijk verliefd op ben, is mijn echte thuis geworden. Daar ben ik tot op heden nog iedere dag dankbaar voor. Ik heb hier geen familie en dat gemis wordt ruimschoots gecompenseerd door mijn geweldige gezin.

 

over asja foto1

Gezond en bewust leven is mijn passie

Mijn liefde voor gezondheid is niet zomaar ontstaan. Op mijn 21ste was ik ernstig ziek. De artsen hebben mij opgegeven en gaven aan dat ik hooguit nog twee weken te leven had. Een omslagpunt in mijn leven dat het begin maakte aan een nieuw bruisend en inspiratievol leven. Een leven zonder ziekte en pijn. Door bijzondere omstandigheden kwam ik in aanraking met gezond eten en de werking van het menselijk lichaam en zo begon mijn genezingsproces. Tijdens dat proces heb ik onwijs veel ontdekt en geleerd. Ik kwam tot een belangrijke conclusie dat ons lichaam over een onbeschrijflijk sterke kracht bezit. En die kracht heet een zelfgenezend vermogen van het lichaam. Met een hulp van buitenaf kunnen we dat vermogen activeren.

Asja.Tsachigova

Vanaf mijn kinderjaren sportte ik heel intensief, ik deed onder andere Atletiek, en tijdens mijn studiejaren gaf ik diverse lessen bij een sportschool. Aan beweging ontbrak het dus niet in mijn levensstijl, toch ben ik op jonge leeftijd ernstig ziek geworden. Toen ik mij in de werking van het menselijk lichaam verdiepte, ontdekte ik dat alleen beweging niet voldoende is om gezond te blijven. Alleen een holistische aanpak, waarbij alle factoren die tot een ziekte hebben geleid, uitgeschakeld worden, kan ons lichaam helpen het zelfgenezende vermogen te activeren. Dat werd bevestigd door de wetenschappelijke kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn universitaire studie Voedingsleer en Functionele Anatomie ofwel Anatomie en Fysiologie, de wetenschap die de bouw van het menselijk lichaam in directe relatie met de lichaamsfuncties behandelt. Door leiding te geven aan klinische wetenschappelijke onderzoeken gedurende een aantal jaar kreeg ik een kans om mijn theoretische kennis en mijn eigen ervaring in de praktijk te brengen en gerichte onderzoeken te laten verrichten naar de invloed van ongezonde voeding en stress op onze gezondheid. Sindsdien ben ik gefascineerd door de werking van onze fabriek, het menselijk lichaam met de onbegrensde capaciteiten. Met De Levensstijl Methode wil ik je heel graag helpen die onbegrensde capaciteiten van je lichaam te ontdekken en te gebruiken om gezond te blijven en het lichaam van je dromen te creëren, zowel van binnen als van buiten!

Liefs,