BLOG

Ben jij al helemaal klaar voor de Body- en Lifestyle Challenge? Check het hier!

Challenge.start

 

  • Heb je je doel(en) met de challenge al op papier gezet? En hangt of ligt jouw lijstje al op de plekken waar je vaak bent? Je werkplek, de koelkast, de deur van de wc, bij je bed? Zo word je continu aan je doel herinnerd en blijf je erop gefocust. Je krijgt dan ook minder kans om ervan af te wijken.
  • Vergeet je niet om boodschappen te doen voor de volgende dag? Van tevoren een lijstje maken is heel handig.
  • Liggen je trainingspak en sportschoenen ook al klaar? Weet je al wat je aan beweging gaat doen? Je kunt de bewegingstips uit het 12 weken programma gebruiken of je eigen keuzes maken. Ik ga in ieder geval iedere dag mijn spieroefeningen programma uit het boek 'De levensstijl methode' doen.
  • Ben je er mentaal ook klaar voor? Ruim je twijfels, als je die hebt, uit de weg. Laat geen gedachten toe zoals: Kan ik dat wel? Lukt het mij wel om mijn doel te bereiken? Is het niet te moeilijk voor mij? Neem van mij aan: deze challenge gaat je enorm veel positiefs brengen!

By the way, op verzoek van velen ga ik ook af en toe, bijvoorbeeld op zondag, iets uit mijn boek 'Gezonde taarten' maken. Sommige mensen vinden het fijn om in het weekend iets feestelijks te eten. Ik laat je zien hoe gezond eten leuk, gezellig en makkelijk wordt. Als je ook dezelfde dingen uit het boek ‘Gezonde taarten’ wilt maken, schaf het boek dan tijdig aan. Zie dit als een extraatje, want je kunt ook gewoon de keuzes uit het programma volgen.

Ik heb er enorm veel zin in om te beginnen, ik hoop jij ook!

ANDERE BLOGS:

spijsvertering
22
okt
2014

De Peristaltiek van de darmen

Lees meer »
foto badrituelen
8
okt
2014

Badrituelen tijdens de zwangerschap

Lees meer »
Massage
17
dec
2013

De kracht van de ontspanningsmassage

Lees meer »

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie