BLOG

Body & Lifestyle Challenge! Klinkt goed, maar hoe werkt het eigenlijk?

Asja.Tsachigova

 

De body & Lifestyle Challenge

start op 22 september aanstaande. In deze blog leg ik uit wat je nodig hebt en hoe je kunt meedoen om het beste resultaat te bereiken.

Het enige wat je absoluut nodig hebt, is mijn boek Het 12 weken programma. In dit boek staan 12 weken helemaal uitgeschreven, zodat je precies weet wat je wanneer kunt eten volgens De Levensstijl Methode. Daarnaast staan er ook dagelijks tips in voor beweging en ontspanning. Want alleen als je gezonde voeding combineert met ontspanning en beweging bereik je het gewenste resultaat.

Ik doe met je mee! Ik start 22 september met het programma en zal regelmatig van het programma afwijken. Ik doe dat expres om je te laten zien hoe eenvoudig het is om zelf variaties op het programma te bedenken. Misschien heb je een keer geen trek in iets dat in het programma staat, of heb je iets niet in huis. Ik laat je zien hoe je dit soort situaties eenvoudig op kunt lossen.
Ik raad je aan om nu al te beginnen met het lezen van mijn basistheorieboek De Levensstijl Methode. Zo ga je begrijpen wat je doet en waarom. Het is belangrijk om te weten hoe je lichaam werkt en om te weten wat je kunt doen als je misschien terug valt in je oude leef- en eetpatroon. Ik geef je ook heel veel waardevolle tips over voedingsmiddelen en over bewegings- en ontspanningsmogelijkheden.

Zelf leef ik al bijna 20 jaar, iedere dag, volgens De Levensstijl Methode. Dat zit helemaal in mijn systeem. Ik volg het 12 weken programma dus speciaal voor jou! Ik wil jou helpen om je doelen te bereiken! Ik gun jou om net zo gezond, fit en slank te zijn als ik. En om net zo’n gezonde (huid)conditie, bruisende energie en een gezonde geest als ik te hebben (zelfs met hele korte nachten nu mijn dochtertje nog zo klein is…).

Je kunt het best dinsdag 23 september beginnen, dan kun je terug kijken wat ik de vorige dag heb gedaan. Het is wel belangrijk dat je het programma vanaf het begin volgt. Dus welke dag van de week je ook start, begin vanaf maandag week 1. Dan kun je mijn keuzes volgen of je aan het programma houden. Je zult ook merken, dat je gewoon iets anders kunt eten dan ik. Om dit nog gemakkelijker voor je te maken, kun je suggesties doen en vragen stellen op mijn Facebookpagina. Ik doe mijn best om alle vragen direct te beantwoorden.

Ik kan niet wachten om met de Challenge te gaan beginnen, ik hoop jij ook niet ;-)

Ben jij al helemaal klaar voor de Body- en Lifestyle Challenge? Check het hier!

ANDERE BLOGS:

ontbijt2
19
nov
2013

Het ideale ontbijt

Lees meer »
spijsvertering
22
okt
2014

De Peristaltiek van de darmen

Lees meer »
Soja
29
apr
2013

Soja: een gezonde vleesvervanger, maar ook beter voor het milieu?

Lees meer »

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie