BLOG

Mijn nieuwe sapcentrifuge – De Versapers Slow Juicer

Versapers Slow Juicer De Levensstijl Methode

 

Het spreekt voor zich dat verse groente- en fruitsappen heel gezond zijn omdat ze boordevol vitamines en mineralen zitten. Als je iedere dag een glas vers gemaakte sap drinkt, kom je niet zomaar vitaminen- of mineralentekort. Als je dat uiteraard in combinatie met een gezond eetpatroon doet.

Ik maak al achttien jaar bijna iedere dag verse sappen, met name groentesappen. Er was al tijd om een nieuwe sapcentrifuge aan te schaffen. Zo kwam ik bij Versapers Slow Juicer terecht en was ik meteen onder de indruk.

Vandaag heb ik voor het eerst mijn nieuwe sapcentrifuge geprobeerd. De Versapers Slow Juicer steekt boven alle sapcentrifuges die ik ooit heb gebruikt. Wat is het verschil? Slow Juicer haalt, in tegenstelling tot de andere sapmachines, langzaam het sap uit je groenten en fruit. Het oxidatieproces wordt aanzienlijk gereduceerd. Daardoor blijven de vitamines en mineralen beter bewaard. Het sap dat je met Slow Juicer maakt is niet alleen heel gezond, maar ook overheerlijk, bijzonder smaakvol en makkelijk te maken.

Al met al is Slow Juicer een echte aanrader!

Bij de bestelling krijg je het apparaat gratis 30 dagen op proef, dus als je niet tevreden bent krijg je je geld terug. De moeite waard dus om te proberen. Dat heb ik ook gedaan en na één keer gebruik ben ik een fan van dit uniek apparaat.

Bij Versapers kun je ook een e-boek aanschaffen met ruim 60 recepten en gebruikstips.

Meer informatie vind je bij Versapers Slow Juicer.

 

ANDERE BLOGS:

Granaatappeltje
21
okt
2014

Granaatappel, positieve effecten ervan op je gezondheid

Lees meer »
Dankbaar
3
nov
2012

Dankbaar zijn

Lees meer »
De levensstijl
13
dec
2013

Gezond boodschappen doen

Lees meer »

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie