BLOG

Omarm de herfst

Herfst

 

Heb jij ook de dwarrelende mooi gekleurde bladeren door de lucht zien zweven de afgelopen periode?
De bomen laten los. De natuur keert naar binnen.
Kijk gerust eens terug naar jouw afgelopen seizoen. Sla op wat bij je past en laat los wat je niet meer nodig hebt, zo luchtig zoals de bladeren worden meegenomen door de wind.

De herfst in haar kracht, alle verschillende warme tinten in haar pracht.

Koude donkere dagen geven ruimte voor rust en ontspanning. Probeer het positief te ervaren. Je kunt de warmte die nu ontbreekt binnen jezelf creëren en voelen. Een boek lezen op de bank, kopje kruidenthee, warme soep, muziek aan, avondjes warm thuis, een leuke ontspannende film. Breng liefde aan de mensen en dieren in je omgeving en voel de warmte.  

De herfst brengt heerlijke voeding zoals, pompoen, wortels, noten, granen, bessen en appels. Ze ondersteunen je om je energie goed op te bouwen, je weerstand te versterken en je lichaam te reinigen zodat je straks helemaal klaar bent voor de net zo prachtige winter!

Omarm de herfst en focus je niet op de nadelen ervan zoals de kou en donkere dagen met weinig zon. Benut alle voordelen van de herfst die ze jou te bieden heeft en probeer je stemming vrolijk en positief te houden.  

 

ANDERE BLOGS:

blog kokos
23
okt
2013

Kokosolie en kokosvet, hoe zit dat nou?

Lees meer »
Volleyoghurt
29
sep
2012

Waarom volle yoghurt in plaats van magere?

Lees meer »
Granaatappeltje
21
okt
2014

Granaatappel, positieve effecten ervan op je gezondheid

Lees meer »

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie