BLOG

Opleiding tot DLM coach, de tweede lichting

DLMlogo RGB

 

De eerste groep was binnen een paar weken volgeboekt!

In oktober dit jaar start de eerste groep van de opleiding tot DLM coach. De groep was binnen een paar weken vol. Uiteindelijk hebben we dertien deelnemers in plaats van twaalf. Dat is geweldig! Maar nu zijn er meer mensen die deze opleiding graag willen volgen en het liefst op korte termijn. Omdat de eerste groep al vol is en om mensen niet lang te laten wachten, hebben we besloten om in september 2014 met de tweede groep te starten.

De opleiding is voor iedereen.

De opleiding is voor iedereen die andere mensen wil coachen of zichzelf wil verrijken met een grondige kennis van anatomie, fysiologie, voeding en verschillende vormen van stress en ontspanning, afzonderlijk en in relatie tot elkaar. De opleiding vergt discipline en motivatie. Voorkennis is niet noodzakelijk.

Wat maakt deze opleiding uniek?

De eerste fase van de opleiding is heel intensief en is gericht op jezelf zodat je eerst zelf ervaart hoe de methode werkt en hoe je lichaam positief verandert. Als DLM coach word je een levend voorbeeld van de kracht van De Levensstijl Methode. Je wordt slank en fit. Je krijgt een uitstekende conditie, een strak lichaam, een mooie gezonde huid en een positieve uitstraling. De bedoeling is dat je dit alles aan het einde van de opleiding hebt bereikt. Naast de theorie die je tijdens de opleiding krijgt, heb je dan degelijke praktische kennis en ervaring opgedaan waardoor je bij het toepassen van de methode bij je cliënten meer inzicht en ervaring hebt dan alleen maar de theorie.

Meer informatie over de opleiding

 

Lees meer informatie en schrijf je in voor een vrijblijvend intake-gesprek

 

ANDERE BLOGS:

Yoghurt
7
apr
2013

Verschil tussen yoghurt, biogarde en kwark

Lees meer »
Volleyoghurt
29
sep
2012

Waarom volle yoghurt in plaats van magere?

Lees meer »
Massage
17
dec
2013

De kracht van de ontspanningsmassage

Lees meer »