Succesverhalen

VERTEL JOUW VERHAAL!

Wat heeft De Levensstijl Methode voor jou betekend?

VERTEL JOUW VERHAAL ››

Overweeg je om te beginnen met De Levensstijl Methode? of kan je wel wat inspiratie gebruiken om door te gaan?

Lees de mooie ervaringen van een aantal mensen die de Levensstijl Methode succesvol hebben gevolgd. En wie weet ben jij straks één ervan!

Heb je ook een mooie ervaring? Deel je verhaal met ons.

AnitaRene

De kilo´s gingen er bij ons allebei meteen van af en we voelden ons met de dag energieker

Wij zijn René (53) en Anita (50)
Een aantal jaar geleden kregen wij van een vriendin de tip over de levensstijlmethode van Asja. Onze vriendin had in die tijd een spastische darm en suikerintolerantie. Ze heeft de boeken van Asja aangeschaft en zichzelf door haar methode wegwijs gemaakt om zo een veel gezonder eetpatroon aan te nemen en daardoor haar klachten te laten verdwijnen. En met succes! Ook ik kocht het boek. Keer op keer pakte ik het boek om mezelf ook een gezondere levensstijl aan te meten. 

Lees meer »
Annemarie

Mijn hart zou er binnen 2 weken mee gestopt zijn, maar ik leef nog

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Annemarie en ik ben 27 jaar.

Als klein meisje al
Als klein meisje klaagde ik al over buikpijn. Vanaf mijn 15e jaar werden de klachten heviger. Toentertijd werden de klachten veroorzaakt door stress voor mijn eindexamens. Voedsel wat ik normaal altijd nam zoals melk en brood, begon problemen te geven. Mijn huisarts constateerde dat ik een spastische darm had en gaaf mij zakjes met vezels. Dat hielp niet. Ik bleef mij moe voelen en het voelde niet goed in mijn buik. Dus maar weer terug naar de huisarts. Die stuurde mij door naar het ziekenhuis voor allerlei testen om te kijken of ik coeliakie had en of mijn darmen wel goed functioneerden. Alles was prima, maar mijn klachten bleven.

Lees meer »
willemien 1

Binnen 3 maanden ben ik volledig gestopt met de medicijnen! Ik wil nooit meer terug!

Jaren geleden had Willemien Wiersma nog nooit van De Levensstijl Methode gehoord. Ze had last van gezondheidsproblemen, onder andere fybromyalgie en migraine, en raakte daarover in gesprek met haar zus Tineke*.

Lees meer »
CarlaGerth

35 kilo afgevallen en voel me geweldig

Mijn man en ik zijn sinds juli bezig met De Levensstijl Methode. We voelen ons super en veel fitter.
Ik ben in 15 weken tijd 20 kilo afgevallen (inmiddels 35 kilo) en mijn man 10 kilo.

Lees meer »
caroline idema

20 kilo afgevallen en mijn leverwaardes na een half jaar waren helemaal goed!

Het is morgen een jaar geleden dat ik het boek 'de Levensstijl Methode' zag liggen bij mijn sportschool. Ik had op dat moment problemen met mijn lever (vermoedelijk ontstaan door medicijn gebruik en dagelijks een paar wijntjes). Een flink aantal leverwaardes waren véél te hoog en ondanks alle maatregelen die ik al genomen had (geen medicatie en geen alcohol) zakten ze nauwelijks.

Lees meer »
tineke pouw 300x225

Vroeger kon ik amper mijn werk volbrengen, nu barst ik van energie!

Ik heb een auto-immuun ziekte waardoor ik allerlei kwaaltjes heb en vooral gebrek aan energie.
Had, moet ik eigenlijk zeggen, want ik ben nu bijna 11 maanden met de Levensstijlmethode bezig en ik barst van de energie!

Lees meer »
marianne loggers

Bij de medische controle verklaarde mijn arts dat mijn conditie de afgelopen 25 jaar niet zo goed is geweest als nu…

Mijn spataderen speelden me weer parten, maar voor een nieuwe behandeling moest ik nog enkele weken wachten. Juist in die weken maakte ik kennis met Asja en kwamen we aan de praat over gezond eten. Vanwege mijn bekendheid met het Moermandieet (in verband met kankerbehandelingen) sprak Asja’s methode mij wel aan. Dus heb ik meteen het boek ‘Slank, fit & gezond’ besteld.

Lees meer »
martin dijkstra 300x269

Ik kreeg te horen van mijn huisarts dat mijn bloeddruk en suiker weer helemaal goed zijn!

Afgelopen half jaar was mijn bloeddruk erg hoog, een onderdruk van rond de 110. De huisarts constateerde een beginnende diabetes.

Lees meer »
petra stolze 300x300

Jouw belofte van een platte buik leek een utopie maar inmiddels is het aardig waar!

Beste Asja,

Allereerst wil ik je bedanken voor de mooie en duidelijke boeken met recepten en de goede uitleg van de levensstijl methode. Na jaren aan het jojo-en geweest te zijn met als laatste poging een dieet van shakes en poeders, kwam ik via een artikel van jou in het AD vorig jaar mei in aanraking met DLM.

Lees meer »
karolina blaauw toczylowska

Mijn zwangerschap en nieuwe etensstijl. Het voelt SUPER!

Ruim een half jaar geleden ben ik begonnen met mijn nieuwe “etensstijl”. Suiker heb ik omgeruild voor honing, chocoladepasta voor carobepasta en ik probeer zoveel mogelijk de combinatie koolhydraten met eiwitten te vermijden.

Lees meer »

Ik zou geen 60 worden, maar hier zit er dus wel één

In strijd tegen kanker?! Het gevecht aangaan met de ‘vijand’?!

Lees meer »

Ik ben zo onder de indruk van deze simpele levensstijl...

Hallo Asja,
Ik heb jouw boeken aangeschaft en ben zo onder de indruk van deze simpele levensstijl! Ik noem het met opzet simpel, omdat het niets te maken heeft met tellen van calorieën of met een verbod op een bepaald voedingsmiddel. Ik ben ook op jouw seminar van 26 juni geweest en daar vroeg je om verhalen. Ik heb het mijne opgeschreven, omdat ik zo enthousiast ben. Ik ben nog volop in het leerproces, maar de juiste keuzes maken gaat steeds makkelijker!

Lees meer »

5,8 kilo binnen twee weken en nu in totaal 14,8 kilo af!

Hallo Asja,

Ik ben zeer blij. De 1e week is er precies 4 kilo af. Met name het diner lukt het mij niet om altijd alles op te eten. Na de salade zit ik dan al vol. Is dat een probleem?

Lees meer »

Al 6 kilo afgevallen

Beste Asja, ik heb ontzettend veel respect voor jou. Sinds een paar weken doe ik jouw leefwijze en ik ben al 6 kilo afgevallen!! Bedankt.

Lees meer »

De enige juiste leefwijze is

Erna Lacle, voormalig diëtiste

Lees meer »

Ons kostbare lichaam serieus nemen

Dit nieuwe boek van Asja Tsachigova is een prachtig vervolg op haar eerste boek “Slank, fit en gezond”. In het eerste boek staat een schat aan informatie over voedingsstoffen en over wat combinaties van voedingsstoffen voor gevolgen hebben voor processen in ons lichaam.

Lees meer »

We zijn samen 17 kilo afgevallen

Hoi Asja

Wat fijn dat wij jouw eetmethode hebben ontdekt. Samen met mijn dochter hebben we wanhopig bij jou aangeklopt. Wij zijn hoog rendement ketels en hebben bijna geen voeding nodig, en vallen dus met geen dieet af.

Lees meer »

Ik ben afgevallen en krijg complimenten dat ik er goed uitzie!

Een aantal maanden geleden heb ik het boek van Asja gekocht en gelijk gelezen. Ik was opzoek naar een methode om af te vallen en een methode welke mij niet veel moeite zou kosten. Via de eetwijze welke Asja aanraadt in haar boek is dit werkelijk gelukt zonder al te veel moeite. Ik was 77 kilo en ben momenteel 71 kilo en krijg complimenten dat ik er goed uitzie! En ik voel me goed.

Lees meer »

Ik ben 10 kilo afgevallen en mijn gezondheid ging drastisch vooruit

Hallo Asja,

Met genoegen wil ik mijn bevindingen over jouw methode met anderen delen.

Lees meer »

In totaal 19 kilo afgevallen!

Beste mevrouw Tsachigova,

Lees meer »

Ik viel af en was daar blij mee!

Lieve Asja,

Een paar jaar geleden was ik op uw spreekuur en heb ik het boek “Slank, fit en gezond aangeschaft” en ik had het E-book op de computer om de recepten te kunnen gebruiken. Ik viel af en was daar blij mee!

Lees meer »

Zonder problemen 9 kilo afgevallen

Hallo Asja,

Jouw voedingssysteem werkt bij mij heel goed en is zonder problemen vol te houden, het verveelt me geen dag. Wel vertraagt het, door als je in een andere setting eet, wat geregeld voorkomt. Wel lukt het dan nog vaak de belangrijkste principes vast te houden.

Lees meer »

Makkelijk en wat mag er allemaal wel

Heerlijk boek! Super recepten (zalm met gegrilde groenten hmmm). Mijn broek zit vandaag al een stuk ruimer en dat na 3 dagen! Makkelijk te doen en fijn dat je het niet hebt over moeten en niet mogen!

Lees meer »

12 kilo afgevallen en gestopt met insuline!

Beste Asja,

Drie maanden geleden heb ik via jouw website je nieuwe boek besteld en meteen aan de slag gegaan. Ruim een jaar geleden kocht ik eerst je andere boek waar jouw methode uitgebreid wordt beschreven. Helaas door privé omstandigheden die gepaard gingen met veel stress was ik toen niet aan toe om ermee aan de slag te gaan.

Lees meer »

Combineren van voeding spreekt mij erg aan

Hoi Asja (wat een prachtige naam!), dank je voor uw snelle reactie.

Lees meer »

Ik val momenteel 1 pond per dag af terwijl ik heerlijk eet

Hallo Asja,
Ik wil je even bedanken dat je boekje zo snel is aangekomen. Ik bedacht bij het lezen, hoe prettig het was dat het zo kort en krachtig kan zijn. Het resultaat is er, ik val momenteel 1 pond per dag af terwijl ik heerlijk eet.

Lees meer »

De uitkomst verbaast me ten zeerste

Hallo Asja,

Afgelopen zondag ben ik, na het lezen van jouw twee boeken, begonnen met jouw levensstijl.
Allereerst wil ik zeggen dat ik ontzettend enthousiast ben! Ik ben een groot voorstander van gezond en gevarieerd eten en met jouw methode krijg ik alles binnen wat ik nodig heb en zonder honger te lijden!

Lees meer »

Nu merk ik ECHT een VERSCHIL…

Hallo Asja,

Heel erg bedankt voor de antwoorden, het wordt me steeds duidelijker. Vandaag is me 4e dag dat ik me probeer te houden aan de methode. Ik val niet meteen veel af, een halve kilo in 3 dagen. Wel ben ik je nu al dankbaar voor het feit dat ik al jaren een hele trage stoelgang heb gehad en dat het nu plotseling is veranderd.

Lees meer »

Geweldige levenswijze!

3 weken geleden vroeg iemand me het boek(De Levensstijl Methode) te lezen met de vraag of het iets was.... En of het iets is, het leek over mij te gaan!

Lees meer »

Ik ben 10 kilo afgevallen

Ik vond het oude boek op een rommelmarkt en ben daardoor al 10 kilo afgevallen. Iedereen is zo verrast dat ze allemaal in Obdam en omstreken het boek van Asja bestellen. Ik heb nu het kookboek al een tijdje en alles bevalt prima. Ik blijf voor altijd fan!

Lees meer »

Ik had altijd honger

Ik ben niet te zwaar maar wel altijd aan het lijnen en had ook altijd honger.

Lees meer »

Eindelijk verstaanbare info

Hallo Asja,

Het dunne boekje Slank en Fit heb ik al en bedankt voor de goede uitleg en overzicht van de combinaties.
Het is de eerste keer dat ik zo'n goede info heb gelezen, dikke proficiat !

Lees meer »

Ik voel me zoveel fitter

Al een jaar of 5 ben ik erg vermoeid. Zo'n 3 jaar geleden is er een vitamine b12 tekort geconstateerd. B12 is voor de opbouw van je zenuwstelsel en dus heel erg belangrijk. Een chronische tekort veroorzaakt erg veel problemen, waaronder extreme vermoeidheid, spraakproblemen, concentratieproblemen etc etc. Een chronisch tekort komt voor doordat je lichaam B12 niet meer opneemt uit je voeding.

Lees meer »

Ik voel me energieker dan ooit

Hallo Asja,

Met alle genoegen wil ik mijn bevindingen over jouw methode met anderen delen.

Lees meer »

Twee dagen verder

Lieve Asja,

Twee dagen verder en ik ben zo blij. Ik ben al 1,1 kilo kwijt en ik voel me veel lichter. Het zit waarschijnlijk ook in mijn hoofd maar ik ben er echt heel blij mee.

Lees meer »

Al na drie dagen geen hoofdpijn meer

Beste Asja,

Bedankt voor je snelle reactie! Ik volg nu je adviezen 3 dagen en ben al 1,6 kilo afgevallen. Het is ongelooflijk maar ik heb vanaf de eerste dag al geen maagpijn en hoofdpijn meer en daar had ik al een paar weken last van. Ontzettend bedankt voor je tijd en je boeken! Ik hou je op de hoogte.

Lees meer »