Gevuld bladerdeeg

Dit gerecht is easy to make, maar toch erg lekker! Als je dit recept voor je diner maakt en een puntje blijft nog over, kun je het de volgende ochtend in de oven opwarmen en als ontbijt nemen.
Bladerdeeg gevuld

BOODSCHAPPENLIJST

- 6 vellen volkoren bladerdeeg
Voor de vulling
- 50 g verse doperwten
- ½ stronk broccoli
- 1 boswortel
- 1 rode ui
- 1 el kerriekruiden
- Keltisch zout of zeezout
- versgemalen peper
- olijfolie of kokosolie

Gerecht:

Bladerdeeg + Groenten

Aantal personen:

Bereidingstijd:

30 min

Bereidingswijze

  • Snijd de ui in ringen en de knoflook in stukken. Snijd de wortel in plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Wok alle ingrediënten halfgaar in olijfolie of kokosolie.

  • Verspreid de vulling over de vellen bladerdeeg. Knijp ze dicht vanaf de zijkanten. Besmeer ze met geklopte eierdooier en zet ze circa 15 minuten in een voorverwarmde oven op 250°C of tot ze lichtbruin worden.

 

ANDERE RECEPTEN:

Lunchsalade met basilicumspread

Lunchsalade met basilicumspread

bekijk dit recept
Venkelsoep3

Venkelsoep met gorgonzola

bekijk dit recept
hollandse pompoensoep

Hollandse pompoensoep

bekijk dit recept

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie