BLOG

De laatste week van De 12 Weken Challenge

Challenge

 

Nog één week! En dan is de challenge van 12 weken lang De Levensstijl Methode volgen alweer voorbij!

Hoe is het met je? Hoe lukt het je om het tot nu toe vol te houden? Heb je smakelijke nieuwe recepten en gerechten ontdekt? Ik hoop het van harte! Nu nog maar een weekje, voor je "bovenop die top" staat: daar heb je naar toegewerkt!
Herinner je nog hoe je bent begonnen op 22 september? Wat je graag wilde bereiken? Wist je al hoe je je wilde voelen als je eenmaal "de top” zou hebben bereikt? En nu sta je er bijna! Voel je je al fitter, beter, gezonder? Ik lees je reactie graag!

En als je de top nog niet hebt bereikt, of je bent halverwege gaan zitten, geef dan niet op! Even de moed in je schoenen laten zinken is helemaal niet erg! Je kunt echt iedere dag opnieuw beginnen, écht iedere dag! Voel je goed om wat je wel hebt gedaan en leer van wat je niet hebt kunnen doen. Visualiseer iedere dag opnieuw jouw doel, daar gaat het om! En de weg naar je doel is meestal geen rechte lijn, maar een kronkelpaadje. Begin vandaag gewoon weer opnieuw, ik weet dat je het kunt.

In het voorjaar start ik een tweede challenge. Misschien heb je het nu niet (helemaal) kunnen volgen of is het fijn om een opfrissen te hebben. Je bent alvast van harte uitgenodigd om weer mee te doen!
Veel succes deze week en vertrouw op jezelf!

 

ANDERE BLOGS:

Gebaar
22
maa
2013

Een klein gebaar kan bijzondere gevolgen hebben

Lees meer »
Granaatappeltje
21
okt
2014

Granaatappel, positieve effecten ervan op je gezondheid

Lees meer »
foto badrituelen
8
okt
2014

Badrituelen tijdens de zwangerschap

Lees meer »

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie