BLOG

Nieuw platform en dagboek van een geluksvogel

Dagboek

 

Ik ben zo blij om eindelijk bekend te kunnen maken dat ik in januari een nieuw platform lanceer waar ik dit jaar hard aan gewerkt heb, geïnspireerd door mijn recente levenservaring. Toen ik op mijn 21ste ernstig ziek was en werd opgegeven, dacht ik dat dat het allerergste was wat ik ooit zou meemaken met mijn gezondheid. Maar deze nieuwe ervaring overtrof alles. Twee jaar geleden ben ik bijna in een rolstoel beland door een besmetting met een gevaarlijke bacterie die onder andere mijn zenuwstelsel heeft aangetast. Gedurende een aantal jaren was mijn leven een nachtmerrie, vooral omdat ik jarenlang niet wist wat ik had. Ondanks de pessimistische verwachtingen van de medische wereld ben ik er op een natuurlijke manier volledig van afgekomen. Ik ben weer topfit, zelfs fitter dan ooit, en heb het gevoel dat mijn leven opnieuw is begonnen. Ik voel mij nu sterker dan ooit! Maar het allermooiste is dat ik er dankzij De Levensstijl Methode geen schade aan heb overgehouden.

In deze zware periode heb ik ook hele belangrijke ontdekkingen gedaan over de gezondheid, waar ik ruim 10 jaar naar op zoek was. Mijn laatste vraag werd beantwoord. En dat is niet alleen voeding. Dat is de reden waarom niet iedereen met gezonde voeding en gezonde levensstijl een 100% resultaat bereikt. Er is meer. Als je mij blijft volgen, ga ik dat allemaal stap voor stap met je delen.

Tegelijkertijd met de lancering van mijn nieuwe platform begin ik aan mijn dagboek. Met het 'Dagboek van een geluksvogel' neem ik je graag mee in mijn leven. Ik zal mijn (levens)ervaringen en mijn belangrijkste ontdekkingen met je delen, waarvan ik hoop dat ze jou zullen inspireren en motiveren om je eigen gezondheid, je energie en vitaliteit op hoog niveau te brengen. Maar wat ik met mijn dagboek vooral wil laten zien is dat ik net als ieder ander eigen imperfecties en kwetsbaarheden heb. Mijn leven is lang niet perfect en dat zou ik ook nooit willen, want als je leven perfect is, kun je niets leren. Je kunt niet vooruitkomen zonder eerst achteruit te gaan. En de vooruitgang voelt veel intenser als het startpunt moeilijk is geweest.

Met mijn nieuwe platform wil ik je inspireren en motiveren om in de kracht van je lichaam en je mind te geloven, doelen te stellen, al je capaciteiten in te schakelen en je doorzettingsvermogen te activeren. Het is niet altijd nodig om ziek te zijn en klachten te hebben. Het kan ook anders. Hoe? Dat ga ik binnenkort met jullie delen. Mijn nieuwe platform blijft nog even een verrassing. Nog even geduld. Als je zeker wilt weten dat je niets gaat missen, schrijf je je in voor mijn nieuwsbrief (onderaan deze pagina). 

Liefs, 


ANDERE BLOGS:

Granaatappeltje
21
okt
2014

Granaatappel, positieve effecten ervan op je gezondheid

Lees meer »
Deeljouwrecept
29
sep
2012

Deel jouw recept met anderen

Lees meer »
ontbijt2
19
nov
2013

Het ideale ontbijt

Lees meer »

Reacties

Plaats een reactie