BLOG

Tot 15 kilo afvallen en fitter worden voor de zomervakantie

Asja.Delevensstijl

 

4 weken gratis online begeleiding via een besloten online groep bij deelname aan mijn online programma Health & Body Guide

Start: 6 juni
Looptijd support: 6 juni t/m 3 juli
Lid kunnen worden: 6 juni t/m 13 juni
Maximaal aantal deelnemers: 50

Wil je tot 15 kilo afvallen en fitter worden voor de zomervakantie, start dan nu met mijn 12 weken online programma Health & Body Guide. Het programma biedt je alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken en is daarom volledig geschikt voor zelfstandig gebruik. Toch mis je soms die bekende stok-achter-de-deur. Om je te helpen het maximale resultaat te halen uit het programma start ik maandag 6 juni met een besloten Facebook groep. Zodra je met de Health & Body Guide start, krijg je toegang tot de groep. Je wordt niet alleen gemotiveerd door ervaringen van de andere deelnemers, je krijgt van mij ook je dagelijkse boost inspiratie om door te gaan. Ook kun je al je vragen binnen de groep stellen. Je ontvangt dus bij je deelname aan mijn online programma mijn volledige support en begeleiding gedurende de eerste 4 weken. Dat zijn de belangrijkste weken wanneer je lichaam de kracht van De Levensstijl Methode duidelijk gaat ervaren en een volledige metamorfose ondergaat. Dan ben ik er om je er doorheen te helpen. Dit is een eenmalige aanbieding. Mijn tijd is schaars, daar ben ik zuinig op, maar nu maak ik mijn tijd voor je vrij omdat ik ervan overtuigd ben dat je met deze extra hulp van mij fantastische resultaten gaat bereiken met de Health & Body Guide.

De vakantie zit je ook niet in de weg, want het programma is geschikt om ook tijdens je vakantie gevolgd te kunnen worden, zelfs als je iedere dag uit eten gaat. Het voordeel is dat je tijdens je vakantie geen extra kilo's krijgt.

Veel mensen hebben mijn Health & Body Guide al gevolgd en er geweldige resultaten mee bereikt. Lees hier de succesverhalen en laat je inspireren.

Start nu of uiterlijk 13 juni en word vanaf 6 juni een lid van onze besloten Facebook groep. De groep start 6 juni. Je kunt t/m 13 juni aansluiten. Ik hoop je snel te zien en je verhaal te lezen. Doe mee en geniet binnenkort van de mooiste versie van jezelf!

Lees hier meer informatie over Health & Body Guide en meld je aan

Liefs,

ANDERE BLOGS:

Feestdagen
23
dec
2012

Gezond tijdens de feestdagen

Lees meer »
Soja
29
apr
2013

Soja: een gezonde vleesvervanger, maar ook beter voor het milieu?

Lees meer »
Versapers Slow Juicer De Levensstijl Methode
17
maa
2013

Mijn nieuwe sapcentrifuge – De Versapers Slow Juicer

Lees meer »

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie