BLOG

Uit eten gaan zonder stress

Uit eten

 

Gezellig uit eten gaan met vrienden of familie hoeft geen enkel probleem te zijn als je De Levensstijl Methode volgt. Ook in restaurants heb je veel mogelijkheden om behalve lekker ook nog eens gezond te eten.

Vaak kan je een keuze maken tussen vlees- of visgerechten. Probeer wel voor het één te gaan. Het is het beste om vlees niet met vis te combineren. Wanneer je vlees of vis bestelt, vraag dan wat je erbij geserveerd krijgt. Als er aardappelen of rijst bij horen, vraag dan of je in plaats daarvan extra verse groenten of een salade erbij kunt krijgen. Maar stel je voor dat je een keuze hebt tussen twee mogelijkheden waarbij de producten niet te scheiden zijn zoals goulash (combinatie aardappelen met vlees) en risotto met garnalen (combinatie rijst met zeeproducten), dan kun je het beste voor de tweede optie kiezen. Aardappelen met eiwitten zoals vlees, kip, vis, blijft de slechte combinatie. Verder is het verstandig om meteen iets te drinken te bestellen. Zo ben je klaar met drinken als het eten wordt opgediend.

Kortom, bij uit eten gaan is het belangrijk dat je bewust met eten omgaat en dat je er geen obsessie van maakt. Maar het belangrijkste advies is dat je niet vergeet om te genieten van het moment. Uit eten gaan is een gezellige bezigheid die prima past bij De Levensstijl Methode.

 

ANDERE BLOGS:

groentenfruit
29
maa
2016

Seizoensgroenten & fruit

Lees meer »
Soja
29
apr
2013

Soja: een gezonde vleesvervanger, maar ook beter voor het milieu?

Lees meer »
mindset2
16
sep
2014

De rol van je mindset op weg naar je doel

Lees meer »

Reacties

Plaats een reactie