disclaimer

COPYRIGHT 
Alle rechten voorbehouden. De inhoud van delevensstijl.nl (teksten, foto’s, afbeeldingen, ontwerpen etc.) is beschermd door copyright en andere beschermende wetten. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van delevensstijl.nl is het niet toegestaan om delen van deze website te gebruiken, op welke wijze dan ook. Ook kan deze website gegevens bevatten die zijn beschermd door copyright en andere wet- of regelgevingen van derden, en deze zijn daarom op dezelfde wijze beschermd.

AANSPRAKELIJKHEID / VERANTWOORDING
Delevensstijl.nl is met uiterst veel zorg gerealiseerd. Toegang tot en gebruik van de website zijn het risico van de bezoeker. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten. Delevensstijl.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade (ook niet voor indirecte- en/of gevolgschade) die kan ontstaan door bezoek aan en gebruik van deze website.

VERWIJZINGEN NAAR ANDERE WEBSITES
Deze website bevat verwijzingen (hyperlinks) naar websites welke worden beheerd door derden. Delevensstijl.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.